Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Dla Leniwych By Me

okio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego że podnieca ich widok tyłka dziewczyny, a po za tym ninja ma duży dmg. Edytuj wreszcie ten temat bo te błędy aż rażą :D

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale dlaczego akurat babka ja tam wole grac chłopami a nie walić se kapucyna przy babce xD swiry

a wiecie jak grałem na priv avalonmt2 to jak waliłem z rozproszenia to waliło 6 razy na tym dmg a nie 3 więc polecam sure wp też na dmg

W dupie mam dzieci neo które stawiają - jetem tu po to by dawać swoją opinie i pomagać w miarę możliwości

Jebać Dzieci NEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja polesma na sure wp ja z rozpa na p (testy beta wczoraj 137lv) z rozpa walilem po 7-8kk dmg x6 To kill byl jak nic

Szamanem Hallerem tez polecam ale ejst - trzeba podejsc blizej nie dalej niz 5-6 krokow a i jest - na tym dmg x6 wali tylko 4-5 szaman xD

Opublikowano
Evonet

Tobie wszystko działa ale jakoś kiedy ktoś pobierze ten sam hack co ty to mu nie działa więc ja juz Ci w nic nie wierze.

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

gtasix na prv działa praktycznie każdy dmg hack, a te noobki testowały go na PL -,- Nie spamuj póki się nie dowiesz dobrze.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

hryspin a ty taki mądry to sam zrób dobrego dmg ok to dopiero wtedy możemy pogadać;)

W dupie mam dzieci neo które stawiają - jetem tu po to by dawać swoją opinie i pomagać w miarę możliwości

Jebać Dzieci NEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Mi nie działa na ninji...

PS Na innych postaciach nie sprawdzałem...

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

Siema all, dzisiaj wstawiam swojego dmg x3 to nie jest żadna rewelacja ale zobaczcie sami (Proszę o wyrozumiałość to mój 1 hack i 1 uploduje na hotfile naprawdę proszę o wyrozumiałość)

Instrukcja

1. Ściągamy dmg by me link

http://hotfile.com/dl/79523592/807bdb8/DMOGbyOkio.rar.html

2. Wypakowujemy byle gdzie np.pulpit kopiujemy pliki do folderu pack w metin2 i czasami trzeba 2 razy skopiować te pliki do pack nie wiem dlaczego bynajmniej ja tak mam

3. Włączamy metka cieszymy się dmg

Ten dmg chyba działa tylko na facetach nie sprawdzałem czy działa na babkach i działa na skile jak będą jakieś problemy pisać.

Skana nie ma ponieważ plik jest za duży

Czekam na + jak kto chce.

Słuchajcie widzę że tu kłótnie powstały nie napisałem że każdemu będzie działać na Pl.Mi jakoś działa na privie też wiec proszę się nie spierać

LUBIE powiedz mi gdzie tu pisze że wyłącznie to na privy.

Ja tylko napisałem ze nie działa na pl aby już inni nie musieli ściągać.

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

chyba wystarczy dopisac 2 do pc i masz pc2?!

Heh coś dla ciebie : http://c.wrzuta.pl/wi4266/eff770230026720c49874506/0/japierdole

Pliki pc i pc2 to całkiem inna żecz , są odpowiedzialne między innymi za skille poszczególnych postaci...

Nie można sobie tak po prostu dopisać 2 i już.

To tak jak byś zrobił liste na zakupy(nazwiesz ją np pc) i rozkład zajęć(nazwiesz go np pc2). No i usunąłeś rozkład zajęć, czytając twojego posta wnioskuję , że dopisał byś do nazwy listy na zakupy (czyli pc) tylko 2 i chciał byś mieć wtedy z powrotem te 2 dokumenty.

32024366.png

Opublikowano

To nie żaden Key, jest tam pc, a Avast to najgorszy antyvir ; ] Kupcie czy pobierzcie se NOD32, a dla autora + i kilka rad :

-linki w code

-popracuj nad ortografią (napisałem Ci bezbłędnie w spoilerze, edytuj temat)

-zachowuj jakiś porządek, rób jednakowe odstępy i takie tam

Siema all, dzisiaj wstawiam swojego dmg x3 to nie jest żadna rewelacja ale zobaczcie sami (Proszę o wyrozumiałość to mój 1 hack i 1 uploduje na hotfile naprawdę proszę o wyrozumiałość)

Instrukcja

1. Ściągamy dmg by me link

http://hotfile.com/dl/79523592/807bdb8/DMOGbyOkio.rar.html

2. Wypakowujemy byle gdzie np.pulpit kopiujemy pliki do folderu pack w metin2 i czasami trzeba 2 razy skopiować te pliki do pack nie wiem dlaczego bynajmniej ja tak mam

3. Włączamy metka cieszymy się dmg

Ten dmg chyba działa tylko na facetach nie sprawdzałem czy działa na babkach i działa na skile jak będą jakieś problemy pisać.

Skana nie ma ponieważ plik jest za duży

Czekam na + jak kto chce.

Lubie ma racje NOD32 najlepszy antyvir używam a tak w ogóle według mnie najgorszy AVG a dla autora +

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...