Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ems] Tabelka V 32 [ems]

Talrol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poczekaj aż ktoś da tabelkę na być może następna wersje ems bo jak narazie nielicznym działają hacki

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

duda12 a włączyłeś Maple?? AAAA i to dotyczyło skryptu Tarola na niektórych to nie działa

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

Opublikowano

niedziala robie tak jak napisales i tak samo jak na filmiku jak daje change scrypt to robie tak samojak pisales to mi potem niepokazuje tych codow tyylko pisze cos tam injected....;/

Opublikowano

Lool a mi nie chce automatycznie wyszukać maple i nic nie mogę zrobić:/ Tzn. włączam program... włączam maple i nie chce mi automatycznie wyszukać. HELP.!

Opublikowano

Nie można wysłać programu z gotowymi ustawieniami. Na poprzednich stronach tego tematu albo w temacie o poprzedniej wersji jest napisane.Lecz nie mam pojęcia czemu wykrywa ci hacki;/

Jak chceecie włączyć hacki to

1.wlazicie w program

2.robicie ustawienia

3.wczytujecie tabelke

4klikacie na ikonke aby maple sie załączylo

5.proces watcher

6.klikacie play

7.klikacie na okienko ktore sie zalaczy

7.idziemy tam gdzie chcemy hackowac

8.robimy goodmode(zalecane lecz nieobowiązkowe)

9.teraz dajemy na change script(pokazane na filmiku w tmy temacie)

10.zaznaczamy

11.ok

12.auto assembe i wklejamy to

13.write kode i spisujemy na yoyo i hookit

14.ppm na yoyo i wpisujecie w EIP kod ktory spisalisćie

15.ok

16.tak samo w hookit

17.ok

(INSTRUKCJE SA TEZ W TYM TEMACIE I W TEMACIE O STAREJ WERSJI...CZYTANIE NIE BOLI JAK KTOS MADRY POWIEDIZAL)

22497.gif

4819.gif

4817.gif

14119.gif

5684.jpg

5523.gif

5513.png

Opublikowano

dzieki sampson teraz mi dziala hack a mam pytanie co robi god mode i tez rszte hackow jest jakis ktory robi ze ma sie potwora na 1 hit?

Opublikowano

1-Hit Godmode - Potworki nie zadają ci obrażeń. Dostajesz tylko obrażenia od pierwszego potworka na danej mapie, chanelu lub po prostu jak włączysz godmode.

SuperTubi - Pozwala na podnoszenie itemków z ziemi z większą prędkością niż normalnie.

Swear - Pozwala przeklinać :-) Np. Fuck, GAY itd.

2x Drop Rate - Nie wiem ale skoro istnieje to najprawdopodobniej zwiększa prawdopodobieństwo upuszczenia przez potwora jakiegoś cennego przedmiotu bądź jakiegokolwiek ekwipunku.

Unrandomizer - Przy tworzeniu postaci pozwala wyrzucić 13 do jakiejś jednej statystyki STR, DEX, INT badz LUK. Jak ja wyrzucałem kości żeby mieć 2 czwórki to myślałem ze mnie kur.... trzaśnie xD

YoYo - Przyciąganie potworków.

Nigdy nie kłuć się z noobami bo najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu a później wygrają doświadczeniem.
Opublikowano

Wez wylacz firewalla windowsowego i moze antywirka to podziala zeby ci nie wykrywało hackow.

Nigdy nie kłuć się z noobami bo najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu a później wygrają doświadczeniem.
Opublikowano

Nie, nie znamy. Do tego jest chyba opcja szukaj. I na mane to żeby się nie kończyła to chyba nawet takiego hacka nie ma bo to nawet nie możliwe jest.

Opublikowano

Czy Ty koorwa mać umiesz używać opcji szukaj ? Jak Ci wykrywa hacki to chyba w tym temacie był taki post ...

Opublikowano

Mam pytanko:

Na YoYo dupexie zostawiam se i moj char bije moobki, ale po 1-2minutach przestaje bic... musze na nowo wcisnac CTRL (na innych klawiszach jest tak samo ! ;/ )

Opublikowano
Wez wylacz firewalla windowsowego i moze antywirka to podziala zeby ci nie wykrywało hackow.

wylaczylem cala zapore antyvira ale dalej mi wykrywa dlaczego?;/

Opublikowano

Nie ma podziału dla jakiej profesji jest dany vac ... możesz używać Slow DupeX'a sinem, ale masz bardzo małe szanse, że trafisz. Dla assassina z obecnie dostępnych najlepszy jest YoYo.

Pozdrawiam,

Mikex.

Opublikowano

Eh no co jest :/ Expiłem po 5h na kotach i żadnego bana nie dostałem, a tylko na 2 min na Florina Beach wszedłem i ban na 7 dni :/

Opublikowano

Ja haczylem z 1h ale nie wiem jakim cudem na francuskim kanale jakis gosc mnie podkablowal(nie jestem pewien)...okolicznosci wskazuja na niego ale nei ejstem pewien i tez ban na 7dni ;/czy jest jakiś limit czasowy po którym warto by ustawic i wlaczyc wsyztsko jescze raz?

22497.gif

4819.gif

4817.gif

14119.gif

5684.jpg

5523.gif

5513.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...