Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Darkorbit

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,byscie mogli mi powiedziec jak w Dark Orbit zrobic tak aby grac na starym kliencie ? Bo nowy glupi itp . Daje + i 5 : P Sorry ze tu ale nigdzie indziej nie odpisuja

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

nie da się mi też się nie podobała ale z czasem się przyzwyczaisz

15 lvl

FE ;]

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Wystarczy włączyć grę przez odpowiedni link i zobaczysz ekran ładowania :unsure: le nie połączy bo pozabezpieczane już <_<

Opublikowano

Był kiedyś na elitepvpers opisany sposób jak grać na starym kliencie. Jednak nawet gdyby się dało to Ci to nic nie da bo nie możesz strzelać z wyrzutni, z rsb, używać sepromu, nowych rakiet (6k dmg), rakiet ECO, nie zobaczysz golców i veg z nowymi designami i wiele więcej... Po prostu to nie będzie Ci się wyświetlać.

Opublikowano

Był kiedyś na elitepvpers opisany sposób jak grać na starym kliencie. Jednak nawet gdyby się dało to Ci to nic nie da bo nie możesz strzelać z wyrzutni, z rsb, używać sepromu, nowych rakiet (6k dmg), rakiet ECO, nie zobaczysz golców i veg z nowymi designami i wiele więcej... Po prostu to nie będzie Ci się wyświetlać.

Będzie! RSB było już w kodzie starego ale nie można go używać...

Wyrzutnia nie wiem jak zareguje ale jak życie znam to będzie wyglądało jak rakiety elitarne

WSZYSTKIE NOWE STATKI będą wyglądały jak złoty goliath o.O

Opublikowano

Dobra, może niektóre z tych co wymieniłem będzie widać... Ale części na pewno nie da się używać na starym kliencie. NIE DA SIĘ. Na forum dark orbit kiedyś był temat o sposobie gry na starym kliencie (kamieniarz go opisał) i sam autor mówił tam że części nowinek po prostu nie da się używać...

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...