Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Brakuje Wam Vp Na Broń?

sasuke744

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Częsta brakuje wam VP na emoty bronie itd teraz to się zmieni ! ;).

Ostatnio zauwazylem niezlą dziurę w BFH ;p.

1.Zauważyliście ostatnio ze jak wyślesz swojemu przyjacielowi ten oto link i osiągnie on 7lvl dostajesz 1250VP np: http://www.battlefieldheroes.com/en/ref/XXXXXXXXX .?

2.Kopiujemy link na koncie którym gramy i wklejamy go w drógiej przeglądarce i rejestrujemy się na nowe konto (ale musi pisać twój nick np: Welcome to Battlefield Heroes! Sign up to play with your friend !Adix!.)

3.Dodajemy do znajomych nowe konto i wbijamy na nim 7lvl.(Jeżeli nie dodasz do znajomych nowego konta nie otrzymasz VP)

4.Gdy osiągniemy 7lvl po kilkunastu godzinach otrzymujemy 1250VP !

Created

By

sasuke744 ;)

Opublikowano

hmm... wedlug mnie to jest troche nudne i czy nie szybciej by bylo jechac na aimbocie przez 2h snipem? Za kilka gier mamy bodajrze 300vp.

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

hmm... wedlug mnie to jest troche nudne i czy nie szybciej by bylo jechac na aimbocie przez 2h snipem? Za kilka gier mamy bodajrze 300vp.

Ale poco mam ryzykować banem ? A zresztą ja aimbota nie używam tylko czasami sprawdzić czy działa itd i wrzucić na mpcforum... (No może jakieś nooby którzy zaczęli grac i nie za bardzo im idzie... i nie chcą spróbować normalnej gry... x.x

Opublikowano

"W tym oto tutorialu pokaze wam jak zarobić 1250VP w 30min ! "

A potem "4.Gdy osiągniemy 7lvl po kilkunastu godzinach otrzymujemy 1250VP !"

No fajnie fajnie wiesz....

Napisałeś w 30 min a tu się okazuje że w kilkanaście godzin xD

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

"W tym oto tutorialu pokaze wam jak zarobić 1250VP w 30min ! "

A potem "4.Gdy osiągniemy 7lvl po kilkunastu godzinach otrzymujemy 1250VP !"

No fajnie fajnie wiesz....

Napisałeś w 30 min a tu się okazuje że w kilkanaście godzin xD

omg w 30min wbijasz 7lvl i po kilkunastu h dostajesz 1250vp -.- pomysl zanim cos napiszesz... (a w tym czasie możesz expic drugą postać -.-) Jak widze jacy są tutaj mili użytkownicy forum to płakać mi się chce -.- wogóle się ciesz że to wstawiłem -.-.

Opublikowano

Na pewno nikt by na to nie wpadł przed tobą. Jak robisz już jakiś poradnik to licz się z krytyką, jak dla mnie takie poradniki to zaśmiecanie forum.

Zaśmiecanie? mam w dupie te forum nikt nic nie docenia jak ktos chce pomóc -.- juz nigdy nie napisze tuta na tym forum... i sie kurwa mac odwalic odemnie ja chcialem tylko pomóc a kurwa jakies problemy stwarzacie zasmiecac to mozesz ... nie powiem tego -.- bo bys sie poplakal bocie... a zreszta jak widze jestes na forum juz z miesiac twojego tuta nie widze ani jednego... to wiedz sam zrob a potem osondzaj -.- tylko jestes pijawa ktora czeka jak ktos napisze jakiegos buga albo hacka albo cos... bo sam nic nie robisz dla forum....

Opublikowano

Też Amerykę odkryłeś :F Przecież cos takiego widnieje na stronie BFH juz dlugo. (chodzi o Vp za znajomych) . Kazdy myslacy czlowiek juz dawno to wymyslil.. To jest nudna, dluga i mozolna robota.. W tym samym czasie grajac na swojej postaci można zdobyc nawet i wiecej za misje itp. A zawsze zamiast sie meczyc mozna napisac do jakiegos kolegi, ktory nie gral jeszcze w bfh podeslac mu link zeby sie zarejetrowal i tylko czekac az wbije 7 lvl. ;) Pozdro. Nie dam ci [-], bo coś zrobiłeś, ani nie dam [+], bo nie wymyśliles nie wiadomo czego.

P.S. Słownik ortograficzny nie kosztuje fortuny.. Zainwestuj w coś takiego i po napisaniu posta sprawdzaj, czy wszystko jest ok..

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Też Amerykę odkryłeś :F Przecież cos takiego widnieje na stronie BFH juz dlugo. (chodzi o Vp za znajomych) . Kazdy myslacy czlowiek juz dawno to wymyslil.. To jest nudna, dluga i mozolna robota.. W tym samym czasie grajac na swojej postaci można zdobyc nawet i wiecej za misje itp. A zawsze zamiast sie meczyc mozna napisac do jakiegos kolegi, ktory nie gral jeszcze w bfh podeslac mu link zeby sie zarejetrowal i tylko czekac az wbije 7 lvl. ;) Pozdro. Nie dam ci [-], bo coś zrobiłeś, ani nie dam [+], bo nie wymyśliles nie wiadomo czego.

P.S. Słownik ortograficzny nie kosztuje fortuny.. Zainwestuj w coś takiego i po napisaniu posta sprawdzaj, czy wszystko jest ok..

Po 1 nie widze tam żadnego błędu

Po 2 odp***** się odemnie

Opublikowano

@sasuke774

nie jesteś tu od wyzywania...

ogarnij język.

działa to też w ten sposób że jeśli znajomy kupi BF to my też dostajemy ileś tam BF

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...