Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] "You Were Kicked By Punkbuster (22)"

sasuke744

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

1. Ściągamy program PB SETUP z tej oto strony http://box25.evenbalance.com/downloader/download.php

2.Otwieramy PB SETUP.

3.Naciskamy Add a Game (lewy górny róg).

4.W zakładce Game wyszukujemy BattleField Heroes a w Game Path otwieramy lunchera BFH.

5.Gdy pokaze nam sie ikona bfh np: BattleField Heroes E:\BFH\ klikamy na nią a następnie check for updates.

6.Czekamy chwileczke gdy sciągną sie nam updaty możemy cieszyć się gra bez kickow ;).

Pozdrowionka ;)

sasuke744 ;)

Opublikowano

download mi nie działa... <_<

wpisuje kod i przenosi mnie do "czystej" strony, gdzie nic nie ma i nawet opcja download mi się nie pokazuje...

jak to mi link pieknie dziala otworz przegladarka google chrome..

Opublikowano

to forum mnie denerwuje nie dosyc ze sie nameczylem to jeszcze gnoje tego nie doceniaja mam to teraz gdzies bede tylko czekal na cos jak oni -.-.. ;/

lole2 sie domnie przywalil od poczatku..

Opublikowano

heh skonczyłem z hackami :D używałem ich zaledwie 1 dzień i popsuły mi skila muszę popracować znów nad nim hmm ;) ale plusa i tak dostaniesz za ten tut

komen.png
Opublikowano

Wielki dzięki za wysłanie na maila, wszystko działa, no i oczywiście leci duży +

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

download mi nie działa... <_<

wpisuje kod i przenosi mnie do "czystej" strony, gdzie nic nie ma i nawet opcja download mi się nie pokazuje...

mam to samo

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

ja tez :f

@edit

Link nie dziala ten co ty dales ale ja znalazlem dzialajacy. Wystarczy po prostu tutaj wybrac wersje dla Windows. Lapcie ;)

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Jak pomoglem licze na +

Heh jaki zbieg okolicznosci. Nie zauwazylem postu ziolka i to edytowalem a tu patrze na dol i to samo :P

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

tym co nie działa download wejdźcie tutaj

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

jak zjedziecie trochę niżej to będą tam systemy operacyjne. Wybierzcie windowsa -> przepiszcie kod -> i pobierzcie ;)

Opublikowano

Sasuke a mi nadal się tak crashuje jak poprzednio... tylko 1 dzień poprwanie działało... a teraz znowu lipa... <_<

co poradzisz?

Za bardzo nie wiem a może spróbuj przeinstalować bfh.

PS. Daniuuuu link działa ale ja niechcący zaznaczyłem dla win7 x.x

Opublikowano

Heh spoko

Ehh mi tam za bardzo to nie dziala i tak mnie kicka.. moze cos zle skonfigurowalem? Pomozecie? :rolleyes:

Opublikowano

Oki próbuje..

@edit

Kurde zrobilem tak i nadal wywala. Ale teraz chociaz pisze w programie server version:P Jakies inne sugestie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...