Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko???

Danio1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam małe pytanie. Wie ktoś jak zrobić cheta na dodawanie dinarów. Próbowałem chyba wszystkiego ale nie dziala. Jeżeli był juz taki temat to sorki wielkie i jezeli macie jakiegos linka do takiego cheata to weźcie podajcie.

POZZDRo

Opublikowano

Da się przez cheat engine, ale nie kupisz broni za którą trzeba zapłacić więcej niż masz na serio

Opublikowano

Wiem że to mój pierwszy post ale zapomnialem loginu do starego konta <lol> i musialem nowe zalozyc hehe a co to tego wizualnego dodawania to wiedzialem o tym ;d

Opublikowano

Wiem że to mój pierwszy post ale zapomnialem loginu do starego konta <lol> i musialem nowe zalozyc hehe a co to tego wizualnego dodawania to wiedzialem o tym ;d

Opublikowano

lol czemu zrobiłeś dwie odpowiedzi to jest spam

a wo gule myślę że temat do zamknięcia

10 postow [ ]

20 postow [ ]

30 postow [ ]

40 postow [ ]

50 postow [ ]

60 postow [ ]

70 postow [ ]

80 postow [ ]

90 postow [ ]

100 postow [ ]

Opublikowano

@up skoro napisał dwa razy to samo to raczej miał laga.....o jezu......

@down

a uważasz, że twój post to nie spam?? wyślij reporta ale nie chwal się tym, że umiesz na forum -.-

Opublikowano
a wo gule myślę że temat do zamknięcia

wo gule ? jak już to: w ogóle....

@Topic chcesz chacka ?? a maże chacki...takie laleczki tak ?? NIEMA I NIE BĘDZIE cheatów na kase... (no może przesadzam)

a jak już chcesz to pytaj o hack'a, hax'a, hax'y, hack'i, cheat'a, cheat'y, czita lub czity...

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

• Dodaj nową pozycję...