Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra Czarodziejem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

gram w tą gre od wczoraj i z wszystkich postaci podoba mi sie czarodziej czytałem troche w necie że jeżeli

chce grać czarodziejem to musze grać rasą wrózki a to małe gówno jest tak żalowe i mi sie nie podoba

wiec czy mogę grać czarodziejem człowiekiem chodzi mi o to czy będe dużo słabszy itd

niech się ktoś wypowie

Opublikowano

witam

gram w tą gre od wczoraj i z wszystkich postaci podoba mi sie czarodziej czytałem troche w necie że jeżeli

chce grać czarodziejem to musze grać rasą wrózki a to małe gówno jest tak żalowe i mi sie nie podoba

wiec czy mogę grać czarodziejem człowiekiem chodzi mi o to czy będe dużo słabszy itd

niech się ktoś wypowie

Głównym plusem czarodzieja jest duży DMG. Wróżek jest do tej profesji najlepszy, gdyż ma największą inteligencję oraz mądrość co czarodziejowi jest bardzo potrzebne.

Człowiek w profesji maga dostaje 3/5 punktów, trochę mało. Ale i tak nie gorzej niż feline on otrzymał 2/5 punktów.

Wiem, że dla niektórych gra wróżkiem nie jest fascynująca ale niestety (dla niektórych stety) to najlepsza rasa dla maga.

Człowiekiem można grać ale na pewno czary będą mniej wydajne niż u wróżka.

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tak, człowiek ma trochę więcej obrony i HP lecz jednak to profesja głównie decyduje o statystykach.

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...