Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WCC Hack

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak cwaniaczku ? a wytłumaczysz mi czemu dostałem bana 4ever ? - Za darmo ? I okienko Cheat Detected też pojawiło się tak dla picu -.-"

@down

Używając jedynie Super Jumpa i Diga dostałem bana mimo tego iż zmieniłem nazwę =x

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota." Albert Einstein

e597521fa9f61f60.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pierdole ludzie...

hack dziala i jest 100% undetected

jeśli ci wykrywa to może masz zjebanego anti vira (nie wiem co ma z tym wspólnego ale niekturzy mówią żeby wyłanczać o_0)

Być zajebistym...

Opublikowano

Tak kurwa jasne bo miales 3 konta z retailem na ktorych hakujesz wez sie jebnij w czolo matole i nie spamuj juz kurwa wiedza ze wykrywalny !

Opublikowano

@up

Bo tak trudno dać edit...;/ a po za tym jednym chodzi innym nie

Opublikowano

gdzie tam Detected?? gralem teraz na nim jakies 3 godziny i nie jest Detected... nie urzywałem specjalnych broni ani superjumpa i działa...

Opublikowano

zgadza sie pogralem na germany 30 min i mnie wywalilo z gry i komunikat HACK DETEKTED !!!! jak sie probowalem znowu zalogowac pisze BLOCKED , i mam pytanie czy to znaczy ze nie bede juz mogl grac na tym koncie ??

EDIT . Samo BLOCKED

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...