Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czy Jest Jakis Dzialajacy Pick Up?

Oktawian1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sam zrobiłem pick upa ale działa tylko na em2 albo modzie ;)

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

Bo musisz zrobic pt z "noob" charem i go wylogowac a pt ma zostac wtedy mozesz drop krasc ;)

no to mam pt i lognolem sie , ale pisze ze nie moge podniesc jego rzeczy ktore nie nie zdobylem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie z kamer modem nie dziala drophac mogłby ktos wyjąc z em2 pickupa to by bylo opcja kardziezy ale niestety nikt nie umie .... jakby takie cacko wyjąc to tak ;)) bo w em2 mozna krasc ;))

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

boże ziciagnij moda z www.metin2mod.tk pozniej zainstaulj do metin2 jak sie zalogujesz wpisz w konsoli (chat) /pickup są też inne funkcje jak /autopot -sam poci

i wiele innych !!! możesz zobaczyc je jak sie zalogujesz to wyswietlają ci sie funkcje na czacie !!!

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

nie z kamer modem nie dziala drophac mogłby ktos wyjąc z em2 pickupa to by bylo opcja kardziezy ale niestety nikt nie umie .... jakby takie cacko wyjąc to tak ;)) bo w em2 mozna krasc ;))

jestes w błędzie kolego bo wszytskie funkcje na modzie dzialaja świetnie tylko ze autopickup nie podnosi dropu odrazu tylko pojedynczo tak jakbysmy musiieli wciskac klawisz "z" ale on to robi za nas... Musisz tylko zciagnoc zaktualizowanego moda

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

boże ziciagnij moda z www.metin2mod.tk pozniej zainstaulj do metin2 jak sie zalogujesz wpisz w konsoli (chat) /pickup są też inne funkcje jak /autopot -sam poci

i wiele innych !!! możesz zobaczyc je jak sie zalogujesz to wyswietlają ci sie funkcje na czacie !!!

juz pisalem wczesniej, ze na tym modzie nie chodzi, moje przedmioty podnosi, nawet w pt z noob charem, czytaj uwaznie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chcialem sie zapytac, czy jest jakis dzialajacy pick up czyli podnoszenie itemow inaczej chodzi mi o drop hack, easy metin2 nie jest najwazniejszy, ale chodzi mi o kradziezy dropu np z metinow?

o ile mi wiadomo to nie ma drophacka co kradnie czyiś drop

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

jestes w błędzie kolego bo wszytskie funkcje na modzie dzialaja świetnie tylko ze autopickup nie podnosi dropu odrazu tylko pojedynczo tak jakbysmy musiieli wciskac klawisz "z" ale on to robi za nas... Musisz tylko zciagnoc zaktualizowanego moda

dobrze chodzi autopickup, tylko ze to jest jak sobie sam expie, to mi podnosi rzeczy i yangi, ale jak jest do kogos przedmiot , to na czcie pisze nie mozesz zabrac tego przedmiotu, bo go nie zdobyles.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W modzie kamera jest pick up i działa dobrze w roli "kradzieja dropu ". Sam dziś sprawdzałem, i wszystko jest OK . Tylko załóż PT z 2 charem i go wyloguj.

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...