Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Zbrobić By Działał Dmghack?

Denim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić by działał DMG hack na PL'u?

Gram ninją-kobietą daggerem. Dotychczas używałem dmg hacka by Neono i działał poprawnie. Wgrałem najnowszego metina. Spatchowałem go i storrentowałem. Gram przez obejście. Dopiero od wczoraj zaczęło mnie logać i przestał działać dmg hack. Działa mi jedynie dmg na miecz z buta. Nic poza tym. Przeczytałem dużo tematów na forum. Jedni mówią, że im działa, drudzy, że nie. Nie mogę się w tym wszystkim połapać. Mógłby mi ktoś napisać dokładnie czy działa dmg hack na PL'u. Jeżeli tak to co trzeba zrobić by działał poprawnie.

30652.jpg

Give me some +

Opublikowano

No, ale ja właśnie gram na tym hackshield i dalej mi nie działa. A tak jak napisał adrian199520:

Spatchuj metina do tego gdy się pojawi "Rozpocznij Grę" nie torrentuj. Wtedy wgraj obejście i spróbuj.

Zrobiłem tak jak napisałeś i nie działa. Nie wiem, może trzeba storrentować go jednak, ale wątpię żeby to coś dało.

30652.jpg

Give me some +

Opublikowano

No nie rozwiązałem właśnie. Dmg z buta mi działa, ale na skile nie. Tzn. uderza jakby kilka razy, ale dmg leci tylko raz.

30652.jpg

Give me some +

Opublikowano

A wywala Cię??, bo mi działa tylko że mnie wywala? powiedz mi czy grasz na modzie kamera i na jakim dmg hacku i czy patchowałeś i torrentowałeś, może gdy zrobie tak jak Ty to nie będzie wywalać

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Po kolei:

1. Zainstalowałem metina z 2010r.

2. Spatchowałem, ale nie torrentowałem.

3. Wypakowałem dmg by Neono.

4. Wrzuciłem hackshield2 od kamera.

5. Wgrałem obejście: Download

No i to wszystko. Nie kicka mnie, ale za to nie działa mi dmg.

30652.jpg

Give me some +

Opublikowano

Modek nie wiem Co to zmieni ale jak robilem tak ze wszystkie pliki odrazu wklejalem do pack to nie dzialalo mi :P a jak zaczelem pokolei wklejac zaczelo dzialac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...