Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Postać] Kim Grać -.- ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak. Kim mam grać? Oprócz woja.. i szamana.. Grałem szamanem i on mnie wkurzał -.-

Napewno będę miał :

Srebrna +9

Broń na 30 +9

Pięciokontna +8

hełm na +7/+8 na 21

Ebo +7

Buty 1.5k pż

Naszyj 5% na kryta

Zbroja +9 na 18.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Wybieram ....

WP :D Do zamknięcia . Każdemu dam to na co zasługuje ! :D

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Musisz wziąć pod uwagę kilka rzeczy. Jak drogie jest do tej postaci eq, KU itd. Czy jesteś w stanie zarobić lub w tej chwili z innej postaci dysponujesz dużą ilością środków. Zastanowić się jakie skille ma dana postać i również przemyśleć jaką profesje wybierzesz (uwaga błąd przy wyborze profesjii możesz zmienić do 30 lvl u staruszki). Jeżeli dysponujesz dużą ilością yang polecam ci wojownika, ale body czy mental to już samemu trzeba zdecydować. Zależy jak kto gra. Ja bym zrobił tak przy woju: najpierw biorę mu profesję mental i biore we wszystkie skile po 1 oprócz tapnięcia (słaby skill jak dla mnie). Później maksujesz w silne dopóki nie dojedzie do m1. Później w duchowe uderzenie. Na 30 levelu zmieniasz profesję na body i maksujesz najpierw wszystko w aure, resztę po 1 i potem jedziesz na maksa w berka, potem decydujesz sam w co pakujesz. Aha przy tym sposobie w statystykach radzę cały czas pakować w PŻ, i przy mentalu lepiej mieć dobrą broń i słabszą zbroję. Przy body na odwrót. Je ninjżeli szukasz uniwersalnej postaci (nie za droga i w miarę mocna) to polecam Ninję daggera. Tanie eq i KU, lecz z tym może być problem żeby od kogoś kupić (najczęściej sprzedają eq dla woja, a KU dla sury albo dla szamana). Jeżeli chodzi o skille to jak kto woli ale najlepiej pakować najpierw w wirujący sztylet (pamiętajmy o tym że mamy pozostałe skille po 1 oprócz trującej chmury bo to gówno robi przeciwnikowi, tylko to wygląda jakby ktoś na kogoś żygał) potem w zasadzkę albo na odwrót, później najlepiej w szybki atak. Ja sam mam ninje daggera 69 lvl i mi się ta postać bardzo podoba tylko że prawdziwa gra tą postacią zaczyna się gdzieś na około 45 levelu. Jak ktoś ma cierpliwość to polecam ninję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...