Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupilem Em I Jestem Pro^^

silnybicu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem sobie eM za 30zl i jakos zyje, rozumiem forum hakerskie itp ale czy moglibyscie pomyslec o osobach ktore robili tego cheata? musieli godzinami siedziec i myslec.... zrobili dobrze wiec za ich prace chca zaplate.... chyba to zrozumiale... a wy na sile cracki sraki myslenie itp.... setki dzieci ktore sie znizaja do poziomu 0 zeby dostali "cracka" z keyem....

Moim zdaniem kto chce niech kupi kto nie chce kupic bo 30zl to dla niego majatek a mama nie da to niech gra normalnie albo przestanie grac....

Nie rozumiem czy wam rodzice nie daja kasy ani nie macie jak zarobic 30zl?? [do dzieci ] ktore chca sie skladac na jedna licencje... jak czytam takie pomysly to jest zal!!

pozdrawiam;] i piszcie swoje zdanie

zbyt duża sygna

Opublikowano

Mam wiecej kasy niż ty przez cały rok ale jaśli się nie jesteś nobem to wystarczy tylko poszukac na tym forum a nie płacić 30 zł za coś co można mieć za darmo pozdro nobq

Opublikowano

Kolega borze pisze ale 30 zł na miesiąc za nie dopracowanego bota to przesada ;(

Oczywiście myśląc realnie w przód ;]

Bo jeśli ktoś chce kupić EM2 na 30 dni to spoko 30 zł cena w porządku ale jeśli ktoś chce kupić na 365 dni to pomyśl ;]

bez yt.

Opublikowano

Tak macie racje, osoba siedzadza 100-300h przed monitorem, z IQ wiekszym niz srednia tego forum bedzie sie meczyla zeby dzieci po 10lat i 15 latkowie neo kiddy bocili za darmo za jego wysilek[jezeli sam gra] robia mu konkurecje ,spamuja[dlaczegooo mi czit nie chodziii ja chce heatowacccc proszee no wezzz] i milion takich pw na forum gg.... a on co ma z tego ze sie meczyl?

Checie oszukiwać to placic za to.... takie moje zdanie.. bylo za darmo to korzystałem jest za kase to bez problemu moge im dac 30zl za miech bocenia,sam sobie nie wyobrażam zrobic takiego bota i 99,9% tego forum tez ale oni mysla ze to sie robi w 10min...

zbyt duża sygna

Opublikowano

Za cheaty nie powinno się płacić. Za tą kasę co wydałeś na bota mógłbyś kupić SM, czy nawet wpłacić na jakąś fundację (o czym nawet nie chcesz myśleć.). Czy nie ucieszyłbyś się bardziej myśląc, że jakieś dziecko najadło się porządnie za twoją kasę, czy bardziej Cieszysz się widząc wysoki level twojego pr0 el0 woja?

Pomyśl.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

zal mi tych ludzi co kupują " CZITY , BOTY" ponieważ są dzieci biedni co nawet nie maja za co jeść a ci co maja kasę to zaraz rozpier****ją ją i jej nie ma a dzieci chore czy tam nie maja za co jeść to wy wydajecie kasę na jakieś gówna które może być za free ? wystarczy mieć cierpliwość i trzymać się razem !

Opublikowano

słuchajcie...

Taka prawda ze wiekszosc ludzi chce jak najlepiej dla siebie. Ale mozeby chociaz raz pomysleli o innych?

Często tworzyłem malutkie ,,hacki" i zajmowało mi to sporoo czasu..

Nawet nie domyślam sie ile czasu im to zajelo, stworzenie EM2... poprostu uwazam ze popelnili blad, iż 30 zl to przesada . rozumiem 10 zl x dziesiatki tys graczy ktorzy by to wykupili...

Opublikowano

Tak tak macie racje, mysliscie ze ja jestem bogatym mam XXXXX na koncie?? kazdy pracuje na swoj rachunek , 30zl to 2x pomoc sasiadowi lub 5h w pracy na budowie... tak tak juz widze jak Wy wysylacie na biedne dzieci... moze wysle sms za 1zl z 22% watu dla pansta?? niby dla dzieci a ch.uje ciagna dla siebie....

kurde pieniadze 30zl^^ przez 3 dni mi sie to zwroci ;] a reszta na + i next licencja;]

idzcie prosic ziomka o ip na ich hoscie ;] a puzniej placzcie ze was hakneli ;]

To jest Polska ;] nikt niczego nie robi za darmo ;] jesli moze czerpac z tego korzysci ;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

ja was nie rozumiem ktos cos zrobil, Wy dzieki temu oszukujecie przez co szybciej zarabiacie[wiekosc sprzedaje na allegro ,kk,postacie] ale osobie dzieki ktorej zarobiliscie to nic lepiej nie dac....

Tylko do siebie ciagnac zyski ;]

zal mi was

zbyt duża sygna

Opublikowano
tak tak juz widze jak Wy wysylacie na biedne dzieci...

Jak nie wiesz, to nawet nie pytaj. Ja daję: czasem przed kościołem czy centrum handlowym stoi sobie ktoś z "puszką". Wrzucam 5-10zł a potem mam świadomość, że zrobiłem coś dobrego.

Głupota. Nie mam po co kupować bota, jak wiem że za jakiś czas (prawdopodobnie) MPC go rozpracuje.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

tak tak czy wy myslicie ze ten co postawi na swoim hoscie EM nie bedzie chcial niczego?;] oczywiscie nic;] ale co jakis czas jakis hack ;] i mu kasa bedzie szla;]

banem sie nie przejume bo to tylko dropery a all przezucam na main;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

Zapłacić 30 zł i dostać bana... Nie jestem głupi i za te 30zł wole zrobić wypad na pizze z kolegami czy coś ...

ersy.png

Grafik z wyboru... : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...