Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taxi high lvl bow

szyszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest następujący taxuje na ongach na bocie swojego nowego chara ale nie mogę go zostawić na długo samego bo robi tp do hotan, full repot, staje i mówi że Error i nie to miasto. Hahym ! No więc ja sie tpuje do Sam i biegnie. Problem jest taki ze ja mam bowa - potrzebuje strzał. Bo mp poty na medkach bym wyjechał ale w sam kupię tylko bolty ;/ Macie jakiś pomysł żeby mi się bot teleportował z hotan do samarkand ?

rapideoUserbar.png
Opublikowano

albo jak masz silki to kup te strzaly z item mall jest ich tam dużo więcej więc żadziej będziesz musiał je kupywać

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

@Totek

No mega pomysł jak zostawie na noc to napewno dam rade >.< Bede wstawał co godzine.

@pakin1

No ale silków brak a ja w tą grę kasy nie pakuje ;/

rapideoUserbar.png
Opublikowano

ok. 15zł to dla ciebie dużo? pomyśl jak byś sobie zrobił 2 postaci 1 dla siebie drugą do sprzedania na allegro to zwróciło by ci się i to kilkunastokrotnie

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

• Dodaj nową pozycję...