Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Myslicie O Team Metin2Pl?

Sav

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Jak zwykle leca w kulki mialbyc event od 00 00 a tu dupa nic ;p event ox tydzien temu tez mial byc i podobno byl podobno ale 2 razy go przekladali a nawet 3 .. a co wy o nich sadzicie?

giphy.gif

Opublikowano

ja myślę tak team metin2pl nas wgl olewa i nie stara się dlatego połowa graczy gra na privach chociasz tez jeszcze dużo na plu co oznacza team metin2 pl ma pole do popisu opisuije a potem słowa nie dotrzymuje.

nighfarmerpl.png
Opublikowano

"Z przyczyn technicznych, drop dyń oraz NPC z fajerwerkami troszkę się opóźnią.

Za utrudnienia przepraszamy, postaramy się aby problem był jak najszybciej rozwiązany.

O postępach sprawy będziemy informować na bieżąco. "

Więc chyba wyjaśnione ...

25qpzwi.png

Specjalista
Opublikowano

krismisialek duzo maja tych problemow a nic sie nie zmienia .. ! gowno robia z ox 2 razy tez pisali problemy bla bla bla ... tak samo z tym bedzie .

Juz dropi :D

giphy.gif

Opublikowano

Gm ma nas w nosie, a ja mam jego. Ostatnio wogle nie chodzę na eventy, bo takie zwalone są, że szok o.O I zawsze się spóźniają. Raz miał być o 15 a był o 20 <_<

Opublikowano

Hmm Team Metin2 Leca w **** obiecuja a tak to tylko dla jaj ... My gramy ... prubujemy przynajmniej ... ii H*** oni z siebie daja ;]

Ostatnio podniesli exp +50 drop +5 loot +50 ;xx

Opublikowano

Myślę, że team totalnie olewa graczy ; ] . Zależy im tylko i wyłącznie na ich interesie mającym z tego. Robią co im się podoba i kiedy. Dlatego przestałem grać, właśnie przez team ; ). Nic innego mnie od PL'a nie odciąga.

Jeśli uważasz, że zasłużyłem to daj mi + ...

Metin2.PL

Monastyr

Jinno

PiastGliwice

SuraWP

+1lv

Opublikowano

ja myśle że to pajace :)i to nie od teraz , skonczyłem grać i nie żałuję , zamiast obniżki cen za SM zrobili mniej ! Jebać GF

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Wielu z Was pewnie nie zdaje sobie sprawe z tego, ze czesto GF ma zwiazane rece, dlaczego? Bo metin2.pl jest to wersja demo, czesto chca cos zrobic, ale nie moga, gdyz licencja na to nie pozwala.

W GF pracuja ludzie, tacy sami jak Wy, no moze przesadzilem... Srednia wieku graczy w metin2.pl wynosi z 12 lat, a w GF pracuja dorosli ludzie... Zamiast zalic sie na forum, czego to oni nie zrobili, mozecie napisac do nich e-mail, ze swoimi propozycjami, pomyslami, pytaniami. Ale najlepiej zrobicie, jak przestaniecie grac w metina i sie wezmiecie za szkole.

Przeciez nikt Wam nie kaze grac... :)

Opublikowano

Popieram

Pełno farm botów lata po mapkach i co?! od roku tak biegają i biegają. Jakoś na innych globalach botów nie ma a na PL full. Eventy? szkoda gadać. Tak jak wiele osób przestałem tam grać bo aż się rzygać chce. Nawet mi się bocić na EM2 tam odechciało. Tyle odemnie. -.-

Szacunek tym co nie grają na PL.

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Chuje niedoroby itp.

U mnie lata jeszcze lodowa po evencie, zdebugowana;/ a mnie na evencie nie bylo i nie wiem czy ripki byly

65994253024037513199.png
Opublikowano

forum jest od cheatow nie od krytykowania team metin2 :)

close albo przeniescie

tak apropo xD to jest do .... :) nic nie robia :P

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

Zgadzam się z użytkownikiem ,,Pysiam" .

Ponieważ co wam da metin 2 lub inne gry tego typu w doroslym zyciu a nauka da i to sporo.

Nie mówię ,że nie możecie w to grać ale z umiarem.

Pozdrawiam Zoomix

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...