Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z boltami;/

raul1896

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem polega na tym ze w zakladce return to town po wejsciu na spota i złuzywania boltow ich stan sie nie zmniejsza;/ dopiero po jakims czasie bot zaczyna widziec ze ich ubywa, stwarza mi to bardzo duzy problem poniewaz wracam do miasta przez belty;/ a ze mam barda to stoi na spocie po kilka h bez beltow i nawet nie pada:(

kto zna jakis sposob na rozwiazanie tego problemu?

p.s juz widze w czym dokladnie lezy problem gdy bierze nowe bełty(250sztuk) ladnie dziala i w bocie nalicza belty ze ubywaja ale jesli zaluzmy zostanie z 30sztuk i bedzie musial sie zbufowac po odlozeniu beltow i powtornym ich wziesci (tych 30sztuk) przestaje je naliczac;/ az do nowego kołczanu 250sztuk:((

Opublikowano

nie potrafie dokladnie po poslku sprecyzowac o co mi chodzi(chociaz mysle ze dalo sie to zrozumiec;p) a co dopiero po angelsku mimo ze troche jezyk jest mi znany xD jak ktos wie co i jak to moze powiadomic rev6 ^^

jedynym rozwizaniem tego problemu jest tak ustawienie mp/beltow zeby szybciej konczyly sie poty mp niz belty i przez mp robil report do city a nie przez belty troche wiecej czasu to wymaga i wyliczen ale sie da;p

• Dodaj nową pozycję...