Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sm Paysafe

Meszuge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! ostatnio doladowalem sm za 300 zł poprzez metode paysafe ... Wszytko poszlo bez problemu ... Dzisiaj prubuje doladowac za tyle samo i co ? Kiedy wybieram ta opcje nie mam wyboru za ile tylko od razu wyskakuje platnosc za 20 zl ... Nie wiem co jest .. Prosze zeby ktos sprawdzil czy tez ma takie cos czy normalnie moze wybrac ile placi i za ile sm

Opublikowano

Ekhm... Za przeproszeniem ale chuj was obchodzi to, że on kupuje SM... Gdyby nie kupcy SM to byście nie grali - to chyba proste, nie? Żal wam dupę ściska, że was nie stać na to, na co on może sobie pozwolić? Szkoda słów...

@Topic.

No niestety, ale GF pozmieniało opcje zakupu SM i jesteś skazany na 75sm za 20 zł.

Pozdrawiam.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

W 4story to samo bo ta sama firma ;p usuneli, mój kumpel najwięcej w tym miesiącu wydał na paysefcard ze wszystkich i zmienili, bo mówili że będzie mógł mieć eq +24 łatwiej niz inni, a metin2 i 4story ta sama firma wiec .. :)

Dajcie - a ja wam 5 i + !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...