Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w robieniu haka

Erox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym prosić o pomoc w robieniu haka

interesują mnie te funkcje wiec proszę o kody (sprawne)

OPK

STW /WTW

SVP

ULTIMED AMO

ULTIMITED STAMINA

GPS

ANTYKICK

TELEPORT

ROMASTER

+ 50 EXP

+ 50 DINAR

+ 50 LV

WEPON

-FAMAS (DAMAGE)

-M60 (DAMAGE)

TELEPORT

WALHACK

5 SLOT

CHAMS

INVISIBLE

NO BOUNDS

PREMIUM GOLD

SPEED DO 10X

STAMINA

PRONE IN CQC

SUPER JUMP

SCOPE

FAST AMMO

+ menu haka

w czym robić jak robić co polecacie i kto pomoże na gg. Jeśli załapie o co biega i będzie mi wychodzić wszystkie haki będę umieszczał na tej stronie łącznie z tym jak zrobię

Opublikowano

może ktoś jak umie niech nakręci tutka w hypercam albo w innym programie i wstawi na forum

Opublikowano

no i co z tego ze tylko vip na pewno tak samo się je robi

a dałoby się wziąć starego haka np heya i zmienić kody w nim ?

edit

a jak ktoś che vip hacka to mam działającego gg 9765032

Opublikowano

Popierdolilo cie za przeproszeniem oO

Nie badz taki chciwy, bo nawet na stamine tuta nie dostaniesz. Polecam nauke c++, a za kilka lat cos zrobisz.

Opublikowano

dam vipa na forum i jak coś za kilka lat to jam mam w du... umiem html php ef ajax to c++ na pewno nie jest takie trudne

Opublikowano
dam vipa na forum i jak coś za kilka lat to jam mam w du... umiem html php ef ajax to c++ na pewno nie jest takie trudne

I wlasnie z takim nastawieniem wychodzi z tad 90 % userow. dawaj haxa teraz albo sobie pojde -.-. Jesli naprawde chcesz sie czegos nauczyc, zacznij od angielskich for. C++ JEST trudne, nic nie przychodzi ot tak a tym bardziej 'haxy'. A tak pozatym nikt ci w tym nie pomoze, bo nikt sie nie zna =F. Moge policzyc na palcach ludzi, ktorzy mieli stycznosc z prawdziwym robieniem czitow c++ do wr na tym forum i wiedza o co chodzi :

- ohnoes

- propagandhi

- rockanderr

- coder0x3

- i ja.

Moze jescze ktos inny ale wiecej nie znam.

tak wiec ucz sie. A najlepiej kup vipa na jednym z tych for, wtedy dostaniesz wiecej informacji.

( zeby nie bylo ja tez sie ucze, nie uwazam sie za pro.)

Opublikowano
a dlaczego może jakaś szczegółowa odp

jakie ty kurwa kody chcesz zmieniac ? ze skompilowanym exe czy tam dll nic nie zrobisz, bo sie nie da.

Adresow nie wyciagniesz, funkcji nie wyciagnies...

Musialbys miec sourca i wtedy dopiero wszystko zmieniac.

Opublikowano

Akurat w tej sprawie w pełni popieram N1ghtmare. Robienie cheata to nie pisanie echo w php czy znaczniki w htmlu. To wyższa szkoła jazdy.

Sam nie dużo wiem w tej dziedzinie bo dopiero zaczynam. Ale programuje już w Delphi od jakiegoś czasu. Powiem ci tyle ,że na stworzenie cheata musisz poświęcić trochę czasu. Przydatna jest też budowa i działanie gier. Jeśli dopiero chcesz zacząć z C++ to kompletnie odpuść tworzenie cheata. Zapisz to sobie w kalendarzu na 2010 albo 2011 rok. Bo po 3-5 miechach nauki c++ to se możesz stamina cheata zrobić xD

Pozdrawiam AdiKX

Opublikowano

c++ to jeden z najbardziej wszechstronnych języków programowania i dosyć trudny. Zacznij rrobić w deplhi kup sobie podręcznik po Polsku i ściągnij program

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano
umiem html

no i?? myślisz, że vipa się robi tak : [vip hack] ??

pomiędzy html czy php jest OGROMNA różnica trudności...podstaw html to się nauczysz w bardzo krótkim czasie, a c++?? łohohoho i jeszcze dłużej

ale z drugiej strony masz rację. nie bądź jak większość pijawek i nie czekaj dwa miechy na haxa, który będzie detected za parę dni tylko zrób sam

• Dodaj nową pozycję...