Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normalyt2 [Pl] [Hamachi]

xMT2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER padł przez jakiegos dzieciaka który go shackował ... Domyślam się kto to zrobił ale nie będę pisał...

Opublikowano

MINUS co to ma byc raty jakies 150 zall cie botku... ialy byc 1000% rozroniam jakie

raty a reklma moze byc ale i tak minus nie polecam all z psa leci po 446 yang na ratach 1000% byloby o wiele wiecej

Nie powodzenia z privem zall strata czasu nie wbijac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

MINUS co to ma byc raty jakies 150 zall cie botku... ialy byc 1000% rozroniam jakie

raty a reklma moze byc ale i tak minus nie polecam all z psa leci po 446 yang na ratach 1000% byloby o wiele wiecej

Nie powodzenia z privem zall strata czasu nie wbijac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cwaniaku jest bug na kase .

Opublikowano

Cwaniaku jest bug na kase .

Sorry ale cwaniakiem nie jestem ty jestes cwaniak bo wkrecasz ludzi ze raty sa po 1000% aby all wbili koles zaloze sie ze ty nawet nie wiesz jak raty zmienic ....

...

Opublikowano

Sorry ale cwaniakiem nie jestem ty jestes cwaniak bo wkrecasz ludzi ze raty sa po 1000% aby all wbili koles zaloze sie ze ty nawet nie wiesz jak raty zmienic ....

...

Człowieku nie rozumiesz że serwer nie jest mój ?? GA mi tak powiedział czy to prawda nie wiem ...

Opublikowano

Człowieku nie rozumiesz że serwer nie jest mój ?? GA mi tak powiedział czy to prawda nie wiem ...

To po co dajesz priva kolega jak nawet info nie znasz ... moim zdaniem to jest zalosne ... a modek powinien wywalic ten temat w pizdu ...

Opublikowano

To po co dajesz priva kolega jak nawet info nie znasz ... moim zdaniem to jest zalosne ... a modek powinien wywalic ten temat w pizdu ...

Nie będę tego komentował. Nie chce sobie nabijać postów na takim spamie...

• Dodaj nową pozycję...