Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] D3D Public Hack V.3.0 Work !

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy speed hack cofa ? ;) UP^^ skąd Ty wytrzasnąłeś system 34 bitowy?! xD

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

szkoda juz nie dziala hs blokuje

@wszystko dziala tylko antywiratrzeba wylaczyc

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam ! Powiem wam tyle że u mnie na win 7 64bit HACK DZIAŁA !!! Jednak jest mały problem (no może nie taki mały xD) i nie wiem co zrobic, mianowicie po zalogowaniu sie na postac , włączeniu menu MH , wlaczeniu np. speed x 1,2 metin wyłącza sie wywalając przy tym błąd (nie zdążyłem zrobic screen ponieważ on bardzo szybko znika ;/) i jeszcze żeby było śmieszniej teraz nawet po uruchomieniu metina bez hacka postać kicka co jakieś 30 sekund. A o tym że przy ściąganiu wykrywało wira nie chce nawet mówić ;):O

Wie ktoś co zrobić żeby nie kickało ?

ps. Metina odpalałem przez obejście i przez patcher w obu przypadkach jest to samo.

o to screan błędu : http://www.wgraj.org/uploads/photos/simple/screen_9335695fd550efd71daeac1efbf3c906.jpg

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

Trojan TROJAN !!!!!!!!!!!

Link na MU w 64 bit jest trojanik nod go wykrył i winrar mi nie pozwalił wypakować ....

Popraw link i wstaw hacka bez trojana ...

link do skana :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1045085f4e7749fab2c349b9ac3f58890b7b1932ae110d44cc2a81e64775a826-1292971983

Kaspersky wykrył tutaj trojana ... ;/

@topik

zrób coś z tym

@ mod

jak autor nic nie zrobi to ty zrób proszę Cię

Opublikowano

Spoko. nie zassalem ale podejrzewam, ze wirki sa spowodowane tylko injectorem i sama dll jest czysta. bo przeciez injector musi miec kilka wirow( pisze ze trojan lecz to tylko zlosliwy kod zeby moc modyfikowac biblioteki clienta). wiec mozecie spokojnie zasysac

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

@ up

pewny jesteś bo wiesz ja przez kogoś nie mam zamiaru znów formata strzelać...

Poczekam aż ktoś zacznie zasysać i niech powie czy nic mu z kompem się nie stało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...