Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nadeszla Era Zera Dla Cheatera...

nowak13666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno to nie koniec haxów. Niedługo wyjdą nowe, lepsze, darmowe. Kwestia czasu. Ja używałem em2 bo miałem mało czasu na kompa. Przynajmniej mam inne zainteresowania. Używałem dmg hacka bo nie chciałem wydawać realnej kasy na pierścienie i inne bzdety. Ułatwiam sobie gre bez wydawania kasy i nie siedzenia 24/7. To gra ma być dla człowieka a mi wygodniej się gra na hackach.

Opublikowano

d'emploi

Przynajmniej mam inne zainteresowania.

Co w ten sposób chcesz powiedzieć ? - osoba która siedzi przed komputerem nie ma zainteresowań ?

Gdyby nie ci co wg. twojego stwierdzenia " mają zainteresowania ( w przeciwnym znaczeniu ) " nie rozmawiałbys tutaj z nami.

Uwaga na przyszłość : Pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz.

Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Witam.

(...)

Trzymam jednak kciuki za Metin2.pl i szczerze życzę powodzenia bo sam jako gracz wiem, jak botujący wkurzają legalnie grających użytkowników.

Pozdrawiam,

~CraftyGeek.

To co mówisz jest wręcz śmieszne, najpierw pół posta o tym, że można obejść HS i inne zabezpieczenia więc to robiecie, a tu nagle, że boty Cię wkurzają.

Jeśli rzeczywiście jesteś "Tym" CraftyGeek od EM2 to powiem, że gadasz bez sensu, jesli wkurzają Cię boty to przestańcie udoskonalać i wydawać EM2 bo sam się do tego przyczyniasz.

Ja tam sam expe ale bez dmg co to za frajda :P

Widać nigdy nie grałeś bez DMG bo dla mnie frajdą jest grać uczciwie wobec siebie i innych użytkowników(tych bez cheatów)

ja wam nie dlugo zrobie bota i wrzuce tu ! bo moim zdaniem gra bez hakow nie ma sensu nie potrafilbym wbic nawet 10 lvl i te podnoszenie itemkow strata czasu ! boty sa nam potrzebne !!!!!!

Skoro nie potrafisz to nie graj, napewno nikt nie będzie tęsknił, a bota to możesz zrobić, żeby naciskał maniakalnie ~~ albo z bo wątpie, że zrobisz coś lepszego.(mogę się mylić, a jeśli tak to czekam na efekty

)

nie rozumię teraz grania bez cheatów ze względu na pojebane GF , chciałbym żeby boty opanowały metina . By jakis pro elo wyjebus sie wjebał na jakies ważne konto w GF czy czymś tam i rozpierdolił tą grę w pył . Ja byłbym chętny gdyby ktoś chciał zrobić coś na serwerach , by wyjebało ludzi czy coś spierdolić :) jak coś to PW

A może ja z kolegami wje... Ci się na chatę, roz... wszystko w pył, co o tym uważasz??

Chętny możesz być na BigMacka z MC, nikt przy zdrowych zmysłach i wystarczających umiejętnościach aby coś takiego zrobić, nie będzie szukał kogoś kto tylko pisze pierdoły.

PS: Nie przeklinaj tyle bo z lekka źle to świadczy o Tobie.

A co do autora to jak dla mnie mogli by się w końcu porządnie wziąść i robić takie zabezpieczenia, których obejście czy złamanie było by zbyt pracochłonne i nieopłacalne, może w końcu grało by się normalnie.

Pozdrawiam

RMCF

Opublikowano

Pojawiła się iskierka nadzieji że s26 będzie normalne. Nie ma cziterów [w sumie kwestia czasu kiedy się pojawią no ale cieszmy się puki możemy], SM podrożały więc była by szansa na spokojnie rozwijający się serwer ceny tak jak rok temu fms +9 10kk ebonki +9 20kk+ wtedy można było grac a teraz np na s23 czyste ebo chodzi powyżej 100kk :O

A cała ta sytuacja nastąpiła przez czity i allegro :(

Opublikowano

Nom botów nie będzie cheaterów nie będzie ale taki cheater to czasami milsza kulturalniejsza osoba od jakiś pro graczy co chwile spoty ci odbijają nie dają wstać i tak dalej i myśla ze ą pro downy jebane ja już nie wytrzymuje z takimi 71 expie sobie spokojnie w v1 ostratnia komnata jakiś gościu podbiega zaczyna lać nie daje rady przyprowadza kolegów i koniec expa

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

A ja tam popiieram pana d'emploi, poniewaz zmniejszenie ilosci sm bylo dla wielu bardzo niepokojace . Ja tam nie narzekam, ale nie chce mi się wydawać kaski na grę , a cheaty zastepuja to znakomicie.Jedyne co uzywam to dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...