Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nadeszla Era Zera Dla Cheatera...

nowak13666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo em2 nie ddziala, dmg przestaje niektorym, mh nie ma :)

Wypowiadac sie co sadzicie o obronie GF ... Co sadzicie o cheatach I czy wgl. ta gra jest jeszcze warta uwagi :)

Ps.Nie czekam na rozsadne odp. ale na wszystkie Niech kazdy sie wypowie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Sądze że to dobrze ;)

Ci ktorzi nie potrafia zdobyc czegos bez chackow beda zerem ;)

a Coi ktorzi umieja i sa wporzo osiagna cos jak ja powoli ;d

Niedlugo moze farmboty zrobia BYE!

a wtedy? czysta gra czyste pvp i przyjemnosc z grania a nie sie wkurwiania na botow ;)

to tyle odemnie dawajcie - i tak mam to w dupie ;)

Opublikowano

Yyy, powiem tak ze em czasem zadziala. dmg dziala 100% mh tez dziala.

Jak sie kombinuje to dziala.

@EDIT:

Moja era metina sie skonczyla.

Teraz to tylko test dziala i nie gram.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Dobra to 1 problem zniknie ale i tak dalej bedą sprzedane yangi na allegro i osoba która ciężko zarabiała na swoje eq przy takim allegro nie bedzie miał znaczenia wiec to czyste pvp jakoś marnie widzę

Opublikowano

Mnie to wkurza teraz ta gra straciła sens Metin2 to była gra w której zawsze sie hackowało a teraz bez tych hacków pewnie połowa graczy przestanie grać . Bedzie nudno bez noobków na DMG Hacku itp. GF to cioty , że tak powiem to tylko moje zdanie . :D

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

A ja myśle że moglibyśmy sobie dać spokój z tymi exp botami mh i wgl najlepiej jak by było tak jak na początku metina CZYSTO I PRZYJEMNIE jakoś Ci co maja te 99lvl to jakoś umieli to wbić bez chacków a my jesteśmy od nich uzależnieni...Najlepiej to przestańmy wszyscy grać na cheatah i grać normalnie !!!

PS:

Ale jakieś dmg by sie przydało bo one akurat jest PRO :D

Opublikowano

Powiem tak gf widać postarało się dość mocno by złagodzić grę tym co grają bez cheatów i tym co z nimi grają bo inni go wkurzają i chce być jak inni. Ale ich to bardziej pewnie kasa na is obchodzi a co do hackow to teraz przynajmniej prawie każdy będzie równy drugiemu.

Te osoby co sądzą że gf to idioci czy coś to zobaczcie jak kiedyś mh działały a jak teraz działają mh czy inne hacki.

to że wam się może nie podobać że nie ma hacków to tylko przez to że zawsze graliście na hackach i nie potraficie bez nich nic ugrać.

PS:Mogli by jeszcze usunąć spamboty i chińskie boty.

League of Legends

Opublikowano

Ja czekam na s26 na s25 ceny ogromne przez em2 a na s26 moze bedzie czysto :P znow zrobie se bodego z all eq +9 lvl 42 :D przydal by sie chetnie bym se od nowa pogral mhm :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mh dziala easy platny kamermod dzila

tyllko tez trzeba uwazac zeby nie banowiali poprosu ustwiasz teraz spambota np na fbocie

1wiadomosc elo

2wiadomosc sory ale teraz brata nie ma kazal mi lowic nie pisz

np takie cos i smigasz

RMCF

Opublikowano

Witam.

EM2 działa jak najbardziej poprawnie. Co do walki z oszustami i programistami, to mam Swoje wyrobione zdanie - które bierze się z autopsji programistycznej.

Nie ma takiego zabezpieczenia którego nie da się obejść, tym bardziej, że HackShield - jest jedną z tych "super" firm, z którymi mamy styczność od dawna.

Większość porządnych firm hostingujących gry sama zabrała się za pisanie anty cheatów. Dobrym przykładem może być gra Knight OnLine - która jest hostingowana przez K2Network/GameFirst.

Między nimi a nami walki nie było. W pewnym momencie nawet, wiedzieliśmy co gdzie i jak się zmienia więc prosty program kalkulujący to sam podawał łatki :)

Trzymam jednak kciuki za Metin2.pl i szczerze życzę powodzenia bo sam jako gracz wiem, jak botujący wkurzają legalnie grających użytkowników.

Pozdrawiam,

~CraftyGeek.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Mnie to tam na 1 czy exp bot chodzi czy nie i tak osiągnełem lv. jaki chciałem urzywając exp bota, Teraz zostało i tylko na poli cinąc do 99 ;]

18699036.jpg

Łącza zerwane ! Error !

Opublikowano

To na pewno nie jest koniec ery Cheatowania ;] , poczekajmy miesiac a wszystko wróci do normy ;], jeśli nie to nawet bedzie fajna gra gdy kazdy bedzie musial wszystko sam robic ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

jak dmg przestanie dzialac to masakra mam woja 75 lv zarabiam na dt i na metkach mam eq dsoc dobre zrobilem sobie tam ninje dager wbilem tam 35 lv zrobilem chmurke na G8 i zaczelem expic biore cale spoty na chmurke niedlugo bedzie na P i tylko bronie bede zmienial i cale spoty w v2 wiec mi juz exp boty nie potrzebne tylko dmg bez tego juz nie da sie grac aktulalnie mam 59 lv ninja

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

ja wam nie dlugo zrobie bota i wrzuce tu ! bo moim zdaniem gra bez hakow nie ma sensu nie potrafilbym wbic nawet 10 lvl i te podnoszenie itemkow strata czasu ! boty sa nam potrzebne !!!!!!

Opublikowano

Wypowiadac sie co sadzicie o obronie GF ... - Jestem zdziwiony i zadowolony z ich postępów.

Co sadzicie o cheatach I czy wgl. ta gra jest jeszcze warta uwagi :) - Nie chcesz, nie graj. jak grałeś tylko dlatego, że cheaty działały, to masz dziwne podejscie do zycia.

Ps.Nie czekam na rozsadne odp. ale na wszystkie Niech kazdy sie wypowie

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

nie rozumię teraz grania bez cheatów ze względu na pojebane GF , chciałbym żeby boty opanowały metina . By jakis pro elo wyjebus sie wjebał na jakies ważne konto w GF czy czymś tam i rozpierdolił tą grę w pył . Ja byłbym chętny gdyby ktoś chciał zrobić coś na serwerach , by wyjebało ludzi czy coś spierdolić :) jak coś to PW

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...