Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film,

sebal27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie wiem o co chodzi, ale ten filmik to pokazanie waszych umiejętności nagrywania czy jak ? jeśli tak, to nie macie żadnego pojęcia o tym... jakbyście nie mogli dobrać jeszcze 2 osób nagrywających...

@down

jakoś mi to "parodii" nie przypomina...

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

To jest parodia de dust 2

To mógł byś opisać ten filmik .

N apewno to nie ich twórczość ponieważ jest stary wygląd HS .

Chyba że nagrali przed update .

9368_gold.png

Opublikowano

Hmm, ogólnie to nawet nie wiem co chcieliście osiągnąć tym filmem, no ale dobra... Jeżeli to ma być parodnia to coś wam nie pykło bo nie jest śmieszna... Jedyne co zwróciło na mnie uwagę to poziom jednego z graczy, hehe, i to że film albo nie jest wasz, albo nagrywaliście to przed paroma updatemi do jest inny widok rozmów przez mikro ( myślę że każdy wie co mam na myśli), ale i tak dam Ci plusa bo ja nawet tak jak ty nie umiem kręcić filmików...

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Dobra może parodia to złe określenie;) To jest przeniesienie tej animacji:

do świata CA. I tak, to mój film (waaldii jestem). Tylko że nagrywany był dawno temu, a dopiero jakoś teraz sobie przypomniałem o nagraniach. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest łatwo zrobić taki filmik jak de dust 2. Dlatego mój jest dużo krótszy i mam nadzieję że aż tak zły nie jest;p Poza tym ten mikrofon wziąłem z tablicy znaków w windowsie. Zapraszam was także do obejrzenia mojej recenzji. Którą znajdziecie na moim profilu na youtube (waaldiigam). Niedługo recenzja CA
Opublikowano

A czytaliście co napisałem? To przeniesienie tej animacji w świat combata. Nie jest to proste ze względu na to, że postacie nie mogą poruszać się tak, jak chcą. Nie ma mimiki twarzy itd.

Opublikowano

Bo to jest gra, a nie animacja Flash ... czegoś takiego nie przeniesiesz do żadnej innej gry ... nawet do Toribash'a w którym możemy sterować dosłownie każdą częścią ciała ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...