Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działające Hacki Dekaron Gamehi

tomuszek

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie kupujcie tego hacka dzialaj co prawda ale tylko na mapach do haiharp pozniej sie dostaje dc jak np. w avalonie czy crespo probuje sie z hackami zalogowac i od razu mam dc, no chyba ze autro ma jakies rozwiazanie ?

Opublikowano

hacki dzialaja na kazdych mapach, to ze antyvirus Ci nie pozwala, lub nie umiesz ich dobrze ustawic to nie moj problem, ja hackujac(zazwyczaj na aquarius) jeszcze ani razu nie dostalem dc

No to co Ty masz za hacki? Dostałeś od kogoś i zarabiasz na tym? Niestabilne hacki = mogą niedziałać = kupowanie w ciemno. Szczerze odradzam.

Ja chyba jestem jednym z niewielu którzy sami ogarnęli wszystko i mają stabilne hacki, ale nikt z tych ludzi którzy to zrobili tego nie sprzedaje [żeby nie było tak jak teraz].

Dlatego powodzenia w myśleniu.

Opublikowano

tylko napisz kolego ile razy musisz sie logowac za nim te chaki zaczna dzialc.i oczywiscie daj skana bo jak nie to ja dam mam haki od ciebie.a i kopilem je za 13mil.szczerze to sie nie oplacalo gralem na nich 15 mni i samo dc i tak w kolko

Opublikowano

Jak bylbys tak mily to czy moglbys mi napisac na gg( 10316079 ) czy mozliwa jest zaplata realna np: pieniadze realne, doladowanie konta itp. Z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Warn leci dla tomuszka za umieszczenie ofert sprzedaży w nieodpowienim dziale.A temat leci do kosza.

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...