Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem...

SyMboL_oF_dEaTH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej pory war rock mi działał bez błędów tzn do dziś, wszystko bylo OK. Dziś rano włączam gre i w pierwszym okienku gdzie powinienem dać ok wyskakuje mi napis CANNOT GET A FILE (version.txt), przeinstalowałem wr ale to nic nie pomoglo. Proszę o pomoc co to może być i jak to naprawić!! HELPPP....

Opublikowano
Do tej pory war rock mi działał bez błędów tzn do dziś, wszystko bylo OK. Dziś rano włączam gre i w pierwszym okienku gdzie powinienem dać ok wyskakuje mi napis CANNOT GET A FILE (version.txt), przeinstalowałem wr ale to nic nie pomoglo. Proszę o pomoc co to może być i jak to naprawić!! HELPPP....

to chyba prbolbem z netem ja tak mam kedy mi net siadzie

Opublikowano

to może napisz dla innych pijawek by nie było 10 takich samych tematów

btw.. temat o tym chyba juz byl

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

mi też tak czasami sie robi nie martw się po jakimś czasie WR działa normalnie

• Dodaj nową pozycję...