Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Dziś w szkole na zabawie miałem takie branzoletki świecące( takie co się łamie i świecą) i sprzedawałem je i czy teraz mogę mieć z tego kłopoty ? hlep

A co wydzielały jakąś wydzielinę po której człowiek umiera? Jeżeli nie to co może Ci się stać.Handelek...

Opublikowano

Ewentualnie od nauczycieli i Dyrcia zgarniesz, bo nie wolno robić takich rzeczy. Ogólnie jak sprzedałeś kilku osobom to nie ma się co bać ;) Zawsze możesz zostać ninja ^^

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ewentualnie od nauczycieli i Dyrcia zgarniesz, bo nie wolno robić takich rzeczy. Ogólnie jak sprzedałeś kilku osobom to nie ma się co bać ;) Zawsze możesz zostać ninja ^^

Ja jak sprzedawałem kwiatki bo miałem ogród to nic nie mówił.Gorzej jak zacząłem filmy sprzedawać^^.

Opublikowano

Czy ty czasem nie sprzedawałeś świetlików na ryby? xD

Jeśli jakiś niedorozwój wypije to, co jest w środku i coś mu się stanie ty albo twój opiekun poniesie odpowiedzialnośc.

Ale od nauczycieli bury nie powinienieś dostac, jak coś to powiedz,że to do kolekcjonowania (wzorem dopalaczy). x)

Opublikowano

Cze. Dziś w szkole na zabawie miałem takie branzoletki świecące( takie co się łamie i świecą) i sprzedawałem je i czy teraz mogę mieć z tego kłopoty ? hlep

CHODZI MI O HANDEL W SZKOLE xD

Słaba próba prowokacji

11360.gif

e4e91d06b88e8ef4c32aeb996b39ad8d.gif?1315424848