Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panel Przedni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc szukałem na google coś znalazłem lecz nic nie pomaga, otóż problem polega na tym że nie działała mi mikrofon na przednim panelu.A wykrywa mi go bo w realatek pokazuje że wykrywa i miga.Lecz słuchać tylko słuchawki.Nagrywam jakiś dźwięk w programie do nagrywania głsu potem odtwarzam i nic nie słychać.Grzebałem w biosie lecz nadal nic nie skutkuje może ktoś z was ma jakieś pomysły? I panel tylni odpada.

Opublikowano

A w ustawieniach dzwieku nie masz mozliwosci zmiany z "mic in", na "front mic in" lub cos w tym stylu? Front panel zawsze jest "gorszy" nizeli wejscia z tylu komputera, albo jakis kabelek nie jest podlaczony do pinu na plycie glownej, ewentualnie zainwetsuj w przedluzke :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

A w ustawieniach dzwieku nie masz mozliwosci zmiany z "mic in", na "front mic in" lub cos w tym stylu? Front panel zawsze jest "gorszy" nizeli wejscia z tylu komputera, albo jakis kabelek nie jest podlaczony do pinu na plycie glownej, ewentualnie zainwetsuj w przedluzke :D

Chodzi o to że z tyłu nie mogę, bo gdy odłączałem mikrofon urwała mi się cześć.I gdy ją wyjmowałem uszkodziłem wejście i nie działa.I nie mam nic takiego front mic...

Opublikowano

Miałem podobny problem - polegał na tym, że z tyłu nic nie może siedzieć, wtedy dopiero przód działał.

A co do Twojego problemu sądzę, iż jest to wina sprzętu (tzn. coś jak zwykle w Windowsach ze sobą nie współgra i wykrywa Ci, że z tyłu coś siedzi).

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Miałem podobny problem - polegał na tym, że z tyłu nic nie może siedzieć, wtedy dopiero przód działał.

A co do Twojego problemu sądzę, iż jest to wina sprzętu (tzn. coś jak zwykle w Windowsach ze sobą nie współgra i wykrywa Ci, że z tyłu coś siedzi).

Nic nie siedzi.Wszystko podłączone.Z przodu działa głos w słuchawkach, ale mikrofon już nie działa...