Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Problem Z Uruchomieniem Cf'A

CineKp89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Mam Problem Z Uruchomieniem Cf'a Tzn all sie ladujeee hgwc/xtrap aż do hgwc sie zaladuje i gra sie nie wlącza.. Prosze O Pomoc Leci +

Mam Win XP

Hmmm...

Opublikowano

1. Uninstal CF i wszystkie foldery.

2. Pobierz nowe CF.

3. Uninstal Internet Explorer! <<<<Zablokowane Watcher HGW

4. Czystość w rejestrze systemu

5. Rebot PC

6. Instalacja CF, czekać na łatanie and Play

Znalazłem to na forum z8games podobno działa to w 90%

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

1. Ściągnij CF'a

2. Odinstaluj Internet Explorer 8 lub 9 (jeśli masz)

3. Czyszczenie rejestru CCleanerem i reboot

4. Usunięcie z Dodaj/Usuń programy aktualizacji Internet Explorer 7 (U góry zaznaczasz "pokaż aktualizacje)

5. Czyszczenie rejestru CC'em i reboot

6. Install CF'a i aktualizacja

7. GRANIE I NIE CHEATOWANIE!!!

Takie łatwe, a hackerzy tego nie potrafią :/ pzdr

DZIAŁA TO TYLKO GDY ŚCIĄGAŁEŚ AKTUALIZACJE Z WINDOWS UPDATE

Opublikowano

Ale spokojnie...

Wczoraj wieczorem również nie mogłem odpalić gry. Usunąłem I.E 8.0, ale jakoś dalej nie działało. Sprawdzam dziś, patrze i działa jak należy. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ale spokojnie...

Wczoraj wieczorem również nie mogłem odpalić gry. Usunąłem I.E 8.0, ale jakoś dalej nie działało. Sprawdzam dziś, patrze i działa jak należy. :)

Merkonik jak usunąć IE ?

edit@ czy to naprawde nie tworzy zagrozenia dla kompa ? :|

Czasem Krzywo czasem Proosto ale zawsze do przodu ;)

Opublikowano

Hm, usunąłem i jak narazie wszystko działa.

Wejdź w Panelu Sterowania w 'Dodaj lub usuń programy' (coś takiego) i plik 'Windows Internet Exploer' ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Hm, usunąłem i jak narazie wszystko działa.

Wejdź w Panelu Sterowania w 'Dodaj lub usuń programy' (coś takiego) i plik 'Windows Internet Exploer' ^^

ehem fajnie tylko ze nie mam pliku dezinstalacji -.- nie mam opcji usuń

Opublikowano

Jeśli masz WinXP to zapomnij, nie ma takiej opcji żeby usunąć IE.

to ja wale taką gre :( .

Opublikowano

Jeśli masz WinXP to zapomnij, nie ma takiej opcji żeby usunąć IE.

Nie ma? Jestes pewien? ... bo ja bez problemu usunalem chociaz mam WinXP. Po prostu dodaj/usun programy i windows internet explorer 8.

1288437915-U250279.jpg
Opublikowano

Słuchać debila to daleko zajdziecie IE 8 i 7 kolizują się z CF'em wbijcie na Panel Sterowania potem Dodaj/Usuń programy zaznacz u góru pokaż aktualizacje i poszukaj pierw IE8 i usuń potem restart kompa usuń aktualizacje IE7 i restar po tym mi śmiga.

Wszystko się da tylko trzeba pokombinować a z was takie lenie że wszystko byście chcieli pod nos :/

Bez hackow będziecie lamić więc i tak nie grajcie, a z drugiej strony dobrze wam tak :P kupcie 7 i będzie śmigać, ale też się cieszę że wam nie działa bo mniej hakerow teraz jest.

Opublikowano

Słuchać debila to daleko zajdziecie IE 8 i 7 kolizują się z CF'em wbijcie na Panel Sterowania potem Dodaj/Usuń programy zaznacz u góru pokaż aktualizacje i poszukaj pierw IE8 i usuń potem restart kompa usuń aktualizacje IE7 i restar po tym mi śmiga.

Wszystko się da tylko trzeba pokombinować a z was takie lenie że wszystko byście chcieli pod nos :/

Bez hackow będziecie lamić więc i tak nie grajcie, a z drugiej strony dobrze wam tak :P kupcie 7 i będzie śmigać, ale też się cieszę że wam nie działa bo mniej hakerow teraz jest.

lol zjebusku nigdy nie HAKOWAŁEM I NIE MAM ZAMIARU !!!!~~

Opublikowano

Nie ma? Jestes pewien? ... bo ja bez problemu usunalem chociaz mam WinXP. Po prostu dodaj/usun programy i windows internet explorer 8.

Pewności 100% nigdy się nie ma.

Ja osobiście nie instalowałem IE 7, 8, 9 na WinXp i Win7 i nie miewam z tym związanych problemów, ale czy istnieje opcja "bezpiecznego" usunięcia "kompletnie" IE z systemu WinXP?

Z tego co widzę to IE 7, 8, 9, można usunąć tak jak piszesz, ale "fabrycznie" zaimplementowanego IE z WinXP tak łatwo nie usuniesz i wiąże się to z pewnymi konsekwencjami, tu jest mały artykuł na ten temat:

http://pcsupport.about.com/od/browsers/f/removeiexp.htm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...