Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy kto jak definiuje przyjemność...

wojo body to cudo w zarabianiu ale ku kończa

bm kosiarka w pvp

Ja bym radził bodiego łatwa postać przyjemnie się expi ...

Opublikowano

ja polecam surke wp bo do expa miodzio i na metki git a pvp na 70 levelu należy do wp i nieraz bm deda dzieki rozproszeniu które wyłacza wszystkie buffy ,

zarobisz tak samo jak body nawet lepiej bo masz wiecej obrony a ku czarowne ostrze na s25 kupłem za 350 k gdzie u bodego aura to 2kk ;-))

a jak nie to graj body kupisz aure za sporo kasy nie wejdzie ci to bedziesz załował

Opublikowano

Moim zdaniem największa przyjemnością jest grac Ninja Dagger na DMG i EasyMetin 2

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

Przyjemność to wybrać postać, ciekawy nick, expić ze znajomymi, ulepszać EQ i zdobyć duży lvl bez używania EM, DMG, KM itp, a na koniec być z siebie dumnym, że nie jedzie się po bandzie tylko własnym wysiłkiem osiąga cel.

To jest dla mnie przyjemność z grze, a nie np:

Moim zdaniem największa przyjemnością jest grac Ninja Dagger na DMG i EasyMetin 2

Bo co to za przyjemność nastwić bota i patrzeć jak zdobywa lvl?

RMCF

Opublikowano

wiesz roznie to bywa zalezy co w grze przynosi ci przyjemnosc.. exp,pvp czy jeszcze cos innego.. ?

kazda kalasa jest lepsza w czyms innym,mi osobiscie przyjemnosc sprawia exp teraz na pl mam bodego w 4miechy 70lv i aura m10,teraz zalowalem ze nie wybralem wp :D

wp latwej zrobic na 75,chodziaz zalezy od sposobow zarobkow.

wybor nalezy tylko i wylacznie do ciebie,najpierw sie zastanow co przynosi ci przyjemnosc w grze :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

A który to już topic taki widziałem? Masz kilkaset tysięcy stron i z pewnością znajdziesz takich tematów +30

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...