Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama 57Sm

arkadia44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj sprawdziłem reklamy pl i ze zdziwieniem znalazłem reklamę Tchibo.(ona dodaje 57sm)

Wystarczy podać nieprawdziwe dane i kupić za 160zł u nich jakieś rzeczy za co dostajemy za darmo 57sm(tak powinno przynajmniej być jak kiedyś z tą reklamą więc korzystać póki jest).

Liczę że pomogłem.

League of Legends

Opublikowano

rzeczywiście za darmo 160zł ^^ jak ja za 100 zł mam 750 sm ;]

tak jak up napisał robisz specjalnie konto inne od swojego podajesz fałszywe dane ładuje ci sm kupujesz np res bonów i resetujesz bony oddajesz item na harka czy gdzie tam chcesz.

Najlepiej wywalić item na ziemie i podnieść 2ga postacią a żeby nie było w logach handlu;]

Tamto konto co zrobiłeś na sm wykorzystaj jak się da z tymi sm i kasuj je potem.(pamiętaj by zrobić do niego innego maila).

Jeżeli masz możliwość zmieniania swojego IP polskiego na inny polski to zrób to;]

League of Legends

Opublikowano

UP:Po zalogowaniu na konto klikasz Doładuj SM>Sponsorpay>Jedziesz tam w tych reklamach(płatnych) nizej i jest reklama Tchibo.(Pamiętaj by podać złe dane.)

League of Legends

Opublikowano

Art. 310. § 1. Kto podrabia albo przerabia polski albo obcy pieniądz, inny środek płatniczy albo dokument uprawniający do otrzymania sumy pieniężnej albo zawierający obowiązek wypłaty kapitału, odsetek, udziału w zyskach albo stwierdzenie uczestnictwa w spółce lub z pieniędzy, innego środka płatniczego albo z takiego dokumentu usuwa oznakę umorzenia,

podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 5 albo karze 25 lat pozbawienia wolności.

Od dnia szóstego stąpamy po tej podłej ziemi

Mamy ręce - zabijamy, mamy usta - kłamiemy,

Orgia much, nie ufaj hipokrytom

Zawiedzie cię oko, to oko dzieciak wykol,

Zimny pocałunek w szyję, w otchłań spadasz

To miasto tym żyje, po prostu jak Chada

Zasady są po to żeby je łamać?

Zasady są po to żeby je łamać?

Liczą się przyjaciele i milczenia zmowy

Reżim, kurwy, nalot dywanowy

Mała wycieczka do piekła i z powrotem

Tu grzesznicy modlą się najgłośniej

Nie znasz dnia ani godziny, walczysz

Ofiary wojny w chwale wracają na tarczy

Niewidzialna ręka rzuca twój los na szalę

Coś w tobie pęka, życie łamie morale

[x] 10 [x] 20 [x] 40 [x] 80 [x] 160 [x] 320

Opublikowano

Ale zaziałeś artykułem kodeksu karnego, tylko jakbyś nie wiedział przy obecnym poziomie i specjalizacji służb mundurowych zajmujących się przestępczością internetową Twój przepis nie ma tutaj nic do rzeczy bo robiłem dużo większe przekręty podlegające pod dużo gorsze paragrafy i nic mnie za to nie spotkało.

Ważne, żeby nie popełniać podstawowych błędów takich jak: podobne dane do swoich, swój email, stałe IP itp itp

EDIT:

Za hackowanie, cheaty itp, np ingerencję w kod EM2 też można zostać ukaranym, a jakoś tym się nikt nie przejmuję tylko ciągle woła o shakowanie EM2 co tak naprawdę jest nielegalne.

RMCF

Opublikowano

Nikt nie napisal czy to dziala wiec ja napisze ;). To naprawde dziala ale jak tam pisze ze SM przyjda okolo godziny to mi przyszly po 3-4h ;). i przy okazii REFRESH. Moze ktso sei wypowei??

xxx

Opublikowano

Art. 310. § 1. Kto podrabia albo przerabia polski albo obcy pieniądz, inny środek płatniczy albo dokument uprawniający do otrzymania sumy pieniężnej albo zawierający obowiązek wypłaty kapitału, odsetek, udziału w zyskach albo stwierdzenie uczestnictwa w spółce lub z pieniędzy, innego środka płatniczego albo z takiego dokumentu usuwa oznakę umorzenia,

podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 5 albo karze 25 lat pozbawienia wolności.

kolego ten paragraf nie dotyczy zamówień

kiedyś robiłem przyszły SM

przed chwila zrobiłem na innym koncie czy przyjdą zobaczymy

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Ale zaziałeś artykułem kodeksu karnego, tylko jakbyś nie wiedział przy obecnym poziomie i specjalizacji służb mundurowych zajmujących się przestępczością internetową Twój przepis nie ma tutaj nic do rzeczy bo robiłem dużo większe przekręty podlegające pod dużo gorsze paragrafy i nic mnie za to nie spotkało.

Ważne, żeby nie popełniać podstawowych błędów takich jak: podobne dane do swoich, swój email, stałe IP itp itp

EDIT:

Za hackowanie, cheaty itp, np ingerencję w kod EM2 też można zostać ukaranym, a jakoś tym się nikt nie przejmuję tylko ciągle woła o shakowanie EM2 co tak naprawdę jest nielegalne.

co ci to da że masz zmiene ip ? w takiej sytuacji dzwoni sie do neostrady i sprawdza jaka osoba w danej godzinie miala takie ip ...

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Nie polecam sposobu, czasem sie uda a czasem nie a grozi to wiezieniem.

Zawsze moga Cie zlapac na ip nawet jak masz neostrade, podadza policji ip a policja pojedzie do neostrady i poa im to ip a oni w logach sprawdza kto mial to ip i klapa.

Ewentualnie mozna to zrobic na internecie bez przewodowym typu orange free iplus lub inne.

Nie polecam!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...