Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!!!

Kamil333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi mi EMS , mianowicie włącza się normalnie jest ta muzyczka co przy logowaniu ale cały czas jest czarny ekran (nic z grafika raczej nie mam bo quake 4 mi chodzi normalnie) aha a maple ściągałem przez jakiś MSE_Downloader nie wiem czy to przez to ale wolałem napisać . Aha i napisałem nowy temat bo w "Prozby (...)" nik mi nie odpowiada

Opublikowano
Nie chodzi mi EMS , mianowicie włącza się normalnie jest ta muzyczka co przy logowaniu ale cały czas jest czarny ekran (nic z grafika raczej nie mam bo quake 4 mi chodzi normalnie) aha a maple ściągałem przez jakiś MSE_Downloader nie wiem czy to przez to ale wolałem napisać . Aha i napisałem nowy temat bo w "Prozby (...)" nik mi nie odpowiada

Wejdź do folderu MapleStory, uruchom Setup.exe i zastosuj się do poleceń, albo uruchamiaj MapleStory w DXWND.

Obraz z MS ci się nie wyświetla ponieważ w ustawieniach MS Odświeżanie standardowo jest 100Hz chyba, a 90% monitorów używanych w domach jednorodzinnych nie posiada tak dużej częstotliwości odświeżania obrazu, po zastosowaniu się do poleceń w Setup.exe , powinno ci ustawić na 75/65/60Hz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...