Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pamiec Ram

pawelekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam pytanie

jutro mam zamiar kupic pamiec ram bo fakt w jakim czasie laduje mi sie mapa dobija mnie (ok 2 min) i jak ogladalem rożne pamieci zobaczylem skrot MHZ a ze jestem ciemny w tych sprawach i nie wiem co to znaczy chodzi mi czy ma byc tego jak najwiecej czy jak najmniej i na co jeszcze musze sie patrzec przy zakupie pamieci? chodzi mi zeby mi nie lagowalo w grze i mapa ladowala mi sie z 10-20 sec max :/

DAJ +

Opublikowano

No to ustaw w ustawienia na 16 bit i rodzizielczość jaka ci się opdoba i będzie na pewno działało ;p... Ale to się często buguje i użyj porogramu smart ram pomaga... mi bardzo

Licze na - nie .?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Oj panowie.

Ja mam 1 GB i ładuje mu się super.

W ciągu 5 sekund jestem na mapie. ; ]

A co do RAM-ów jeżeli kupujesz musisz sprawdzić jaką masz szynę itp.

9368_gold.png

Opublikowano

Ja mam 1,5 i mi się ładuje na 32 bitach ok. 2 minuty o.O

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja mam 1,5 i mi się ładuje na 32 bitach ok. 2 minuty o.O

Nie wiem czemu .

Tak jak ja mówiłem nie mam wcale problemu z ładowaniem mapy czy lagami w grze .

Wszystko chodzi mi pięknie na najwyższych wymaganiach .

Co do mojego komputera to złom stary jak świat .

9368_gold.png

Opublikowano

A jaki procek masz.? Mi chodzi BF BC2 z lekkimi lagami , a combat się długo ładuje i ma czasem strasze lagi FPS-a..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A jaki procek masz.? Mi chodzi BF BC2 z lekkimi lagami , a combat się długo ładuje i ma czasem strasze lagi FPS-a..

Co do mojego procka to jakiś 1 x 1.8 GHz

9368_gold.png

Opublikowano

Żal ja mam 2ghz... A karta graficzna ja GEForce 9400

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem od czego to zależy ....

Może zasyfiony komp ?

Niestabilny net ?

Bo co innego jak nie to .

Może macie PING za wysoki i mapa ładuje się wam 2 minuty.

9368_gold.png

Opublikowano

Pamiętaj przy zakupie dwóch lub więcej płytek RAM'u, że muszą być takie same ale nie pod względem firmy, itp. tylko jak kupujesz jedną DDR2 to reszta też musi być DDR2.;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...