Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban czy "Nieban" o to jest pytanie.

Himelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałem być legit, a brat używał bota przez mediapatcher.

(Gówno mnie obchodzi czy on dostaje bana czy nie bo to brat cioteczny i ma inną sieć itp.)

I zostawił mi na restart silka, i odpaliłem swojego kochanego wiza na agbocie, ale parę dni przedtem kupiłem premium gold, lecz na koncie zero silków.

Jak myślicie? Dostane bana czy nie? Jak oni w ogóle sprawdzają boty?

Any way bociłem pół roku temu non-stop glaviera, zawsze miał premium silver i nawet jak się skończyło to i tak bociłem, ale bana do dzisiaj się nie doczekałem. Na Herze używałem bota z auto-attack i też nic nie dostałem. Od pół roku mam agbota na nukerze i robię taxi, lecz bana też nie dostałem.

Przez ten rok zmieniał mi się dostawca internetowy, neostrada, orange free, i teraz znów neostrada. Jak to w ogóle działa, ta wielka inspekcja?

Czy jeśli raz moje ip załadowało kod na silki to już nigdy nie dostane bana? o.O

Nie wiem co robić, zakładać nowe konto? Boshe doradźcie...

Pozdrawiam

Damian

Opublikowano

Ja Agbotem botuje praktycznie cały czas, wystarczy mieć dobre skrypty oraz konfigurację Agbota i śmiga prawie jak Tbot i Isro a co najważniejsze jest darmowy. Ale do tematu, botuję Agbotem prawie pół roku, na koncie mam zawsze silki, staram się co jakiś czas załadować moje konto o te 50 silków i bana nigdy nie dostałem. Niektórzy ludzie mówią że pomaga tzw. czapka botera - jeśli nie masz dużo silków kupujesz byle jakiego hata z item malla i nosisz ją gdy botujesz. Gdy przyłapią cię na botowaniu zobaczą że masz czapkę z item malla tak więc oznaka że masz bądź miałeś silki.

Opublikowano

Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi.

Mój kolega z unii powiedział, że jeśli się jest w rankingu hunterów albo jakiegoś joba, to jest mniejsza szansa na bana.

Pozdro

Damian

• Dodaj nową pozycję...