Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

mev3rik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA, mam problem z crossfire , mianowicie taki ze wczoraj sobie normalnie gralem i wgl a dzis po tym patchu wgl sie niewlacza, biore start game , okienko od antyczita wyskakuje i potem nic, nul zero niedziala koniec,reinstalowlem crossfire ale to nic niedaje, jesli ktos wie albo ma to samo to prosze o jakies rozwiazanie, (prosze o nieusuwanie tematu).Dzieki z gory

Opublikowano

Ja tak miałem/.. Odinstalowałem i musiałem "" PONOWNIE ŚCIĄGNĄĆ'''' I znowu zainstalować.. teraz chodzi wyśmienicie..:D Jeśli pomogłem proszę o +.

Daj - ;)

xDDD

Opublikowano

ja bym ci proponował wyczyścić rejestr systemu i ściągnąć nowa instalke do cf i zainstalować ten problem wystepuje u wiekszosci graczy wiec niema sie co martwic zrob to co ci powiedzialem i bedzie w porzadku

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

ja bym ci proponował wyczyścić rejestr systemu i ściągnąć nowa instalke do cf i zainstalować ten problem wystepuje u wiekszosci graczy wiec niema sie co martwic zrob to co ci powiedzialem i bedzie w porzadku

występuje u większości więc niema co się martwić ? czlowieku my tu odchodzimy już od zmysłów ;) czyszczenie/naprawa systemu/rejestru/biurka/kompa/monitora nie pomaga z tego co mi się udało dowiedzieć gra nie działa na xp :( pozostale windowsy ja obsluguja

Opublikowano

występuje u większości więc niema co się martwić ? czlowieku my tu odchodzimy już od zmysłów ;) czyszczenie/naprawa systemu/rejestru/biurka/kompa/monitora nie pomaga z tego co mi się udało dowiedzieć gra nie działa na xp :( pozostale windowsy ja obsluguja

Nie działa na Xp hahaha człowieku ty pojęcia o komputerze nie masz cf chodzi na każdym systemie Windows xp, vista, 7 wiec nie pisz tutaj głupot bo debila z siebie robisz

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Nie działa na Xp hahaha człowieku ty pojęcia o komputerze nie masz cf chodzi na każdym systemie Windows xp, vista, 7 wiec nie pisz tutaj głupot bo debila z siebie robisz

o prosze jak ladnie, wprowadzasz ludzi w blad, nie dosc, ze sam nie wiesz to jeszcze dezinformujesz innych, nie wiem czy moze byc cos gorszego :(

OK :) mam sposob odinstalowalem IE8 i gra dziala, czytalem zeby jeszcze po deinstalacji przeczyscic jakims cleanerem system, ale nie bylo takiej potrzeby gra dziala juz normalnie WinXP 32

@DOWN

milo przeczytac cos takiego :) ciesze sie, ze pomoglem

Opublikowano

ale wy jestescie żałośni mam wieksze pojecie o komputerze niz ty zdazysz ogarnac przez cale zycie wiec stul sie bo spoko masz ja mam na drugim kompie jakos xp i dziala to samo maja moi koledzy. Posiadam tez windowsa 7 oraz viste i crossfire dziala na wszytkich Ale nie bede sie klucil z dzieciakiem wiec Proszę Moda o Zamkniecie Tematu ponieważ problem został rozwiązany

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Ludzie pomoc!!!!!!!!! Oczywiście też mam ten problem ale....

-odistalowałem i pobrałem nowego crossa

-mam odinstalowany IE

-mam windows MX [poprawka XP(wcześniej działało zawsze)]

Prosze pomóżcie coś ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[

Zbieram PLUSY :)) ++

Opublikowano

Siema jakos u mnie sie nieda odinstalowac IE.8 niema opcji usun w dodawanie lub usuwanie programow powie ktos jak to odinstalowac lub czy pomoze zainstalowanie innego IE np. starsze IE?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie pomoc!!!!!!!!! Oczywiście też mam ten problem ale....

-odistalowałem i pobrałem nowego crossa

-mam odinstalowany IE

-mam windows MX [poprawka XP(wcześniej działało zawsze)]

Prosze pomóżcie coś ;/

Rejestr czyściłeś?

Próbowałeś innego klienta gry zainstalować?

Opublikowano

SOrki ale ja nie zbyt sie na tym znam wiec mam pytanka:

1.Co to jest to IE

2.Jak wyczyścić rejstr i czy jak wyczyszcze to nei zakluce pracy komputera :)

Czy to tak Dużo Kosztuje? Kliknij+

Opublikowano

SOrki ale ja nie zbyt sie na tym znam wiec mam pytanka:

1.Co to jest to IE

2.Jak wyczyścić rejstr i czy jak wyczyszcze to nei zakluce pracy komputera :)

1. IE - Internet Explorer.

2. Google i wpisujesz np. RegCleaner.

RegCleaner - program do czyszczenia rejestru.

Zabawa z rejestrem zawsze może być ryzykowna dlatego warto wyeksportować rejestr do pliku i w razie jakby coś nie działało po czyszczeniu przywrócić oryginał.

Program sam w sobie tworzy kopię rejestru więc nawet jeśli sam tego nie zrobisz to i tak znajdziesz to w programie tak samo jak i opcję przywrócenia usuniętych wpisów pojedynczo.

Opublikowano

No kurde .... wyczyściłem rejest zainstalowałem nowego crossa i.... nie chce sie spachować .... w czasie patchowania wyskakuje mi :filed to ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[

Zbieram PLUSY :)) ++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...