Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] Problemy Z Crossfire

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak wiele osób ma problemy z cf'em po updacie który był niedawno stworzono już ok. 4 tematy. Więc tutaj będzie wszystko co i jak.

1. Usuń IE(Internet Explorer) w panelu sterowania dodaj usuń programy i IE znajdziesz. Jeżeli nie to w program files powinien być ja mam viste i tam był :P

2. Wyczyścić rejestr programem CCleaner

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/narzedzia_systemowe/CCleaner.html

3. Ściągnąć nową instalkę crossfire'a

http://crossfire.z8games.com/

4. Format komputera czego bym osobiście odradzał ale jak kto chce.

5. Poradnik dla XP z Service Packiem

http://www.mpcforum.pl/topic/231353-rozwiazanie-problemu-z-cf/

6. Można grać poprzez Bypassa i ja tak robię ale jest pewien urok, gdyż często wywala Disconnect, więc gram tylko w godzinach 13:00+ i nie wywala, ponieważ server jest zalagowany i rzadko wykrywa błędy :D

Jeżeli o czymś zapomniałem proszę dodać i dodam to do tuta...

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jest to niemożliwe by z bypassem nie szło gdyż bypass omija tego antycheata i się on nie updatuje a wina byłą przez to właśnie, że antycheat się nie updatował i gra stała w miejscu.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nawet dobry +

<p>sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7</p>

Opublikowano

Witam ja mam dosc dziwny problem...

dziś zrobiłem formate windows.

wszystko pięknie

instaluje cf updatuje sie.. w połowie updatera pojawia się błąd fail patch bla bla

pózniej znów włączam dalej updatuje się

włączam cf wchodzę na jaki kolwiek serwer chcesz skoczyć, zobaczyc staty (tab} lub kucnąć nie mogę... itp.

ale np. jak zgine i widze kogos jak ktos gra naciskam spacje to zmiania mi sie kamera tego gracza w góry do pierwszej osoby.

nie wiem dlaczego jak ja gram to spacja i itp nie działa mi......

\

Proszę o Odpowiedz

• 5 tygodni później...
Opublikowano

a ja mam problem z IE8. Nie mogę go nigdzie odinstalować, ani w folderze ani w panelu sterowania. Da się jakoś inaczej ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taaa odinstalowałem IE i musiałem Windowsa od nowa instalować bo komp przestał działać 0 nic... Radze nie usuwać

25[+]

50[+]

100[+]

150[+]

200[-]

Walnij - nic cie to nie kosztuje mi pomaga :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka Promóje nastepny Problem i prosze o odpowiedz wchodząc do gry !!! Ladoje mi sie HGWC ,Xtrap i potem jest 0 reakcji !!! Nierozumiem tego sciagalem rozna instalki przinstalowywałem crossa brałem instalki odrazu dziaałające od kolegów i nadal nic prosze o syzbka odpowiedz

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam problem z grą CrossFire. Nie mogę wejść do gry ponieważ kiedy klikam ikonęCrossFire i daję start wyskakuje mi failed to load local version. Proszę o pomoc jeśli ktoś umie. mój system to XP

Opublikowano

Witam.Mam problem z CF iż jak pachtuje mi się CF to po paru minutach wyskakuje mi błąd (failed to download patch file)....Jeżeli wiecie jak to zrobić to proszę o PW.

Szukałem inne posty i je sprawdzałem i robiłem tak jak pisano i nic nadal to samo..;/

Antywira skasowałem,oraz IE8.0 i zainstalowałem 6.0 oraz reinstalowałem 3 razy na inne partycje

Daję + lub - dla tego ko mi to wytłumaczy

Ps.Plusy lub - daję codziennie przez 2 tygodnie : )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam taki sam problem jak kolega, że wlaczam crossfire laduje sie hgwc i zero reakcjii. Mógłby ktoś pomóc i powiedziec co to jest ,,opensqr.exe". A moze ma ktos link do bypassa czy jakos tam

Opublikowano

Witam

Mam taki sam problem jak kolega, że wlaczam crossfire laduje sie hgwc i zero reakcjii. Mógłby ktoś pomóc i powiedziec co to jest ,,opensqr.exe". A moze ma ktos link do bypassa czy jakos tam

Opublikowano

Witam

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...