Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack Zablokowany Na Pl ?

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BuaHAhaHahHAahAHhaAHhaAHAhAH

jak wszyscy płaczą.

Podejrzewam ze wszyscy którzy piszą w tym temacie posty w których jest napisane ze dmg nie działa to 10-15-letnie dzieci (tzw. nooby) które bez haków nie potrafią wbić 50 lv.

Wogóle jak czytam wasze posty to mało z fotela nie spadłem, tak się uśmiałem ogóle mowiąc macie lipe :)

Niuniu, lipke możesz mieć na głowie. ^^

Wiesz do czego jest to forum? Temat nie słuzy do mówienia kto co wbił.

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Opublikowano

Oni teraz napewno beda co Czwartek coś wymyslać niedlugo zmniejsza expa i wypadanie przedmiotu a yangi to bedziemy zbierac w V2 po 25 Yang :/

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

Update 27.10.2010

*Naprawiony teleport w multihacku można sie teleportować przyciskami 1,2,3,4(4 kierunki) bez cofania.

28.10.2010: jeśli kogoś kicka niech spróbuje z tym hackshieldem: download wypakować do folderu z metinem

Źródło metin2mod.tk

Problem z kickaniem rozwiązany :P ale z dmg hackiem niestety nie :/ mi też nie działa

Opublikowano

Mi nie dziala nawet od Lubie DMG...

odinstalowalem wogole metka z kompa od nowa pobralem nastepnie storrentowalem wszedlem normalnie do gry przez Oryginalnego czestego metina.

Nastepnie pobrałem DMG by Lubie i najnowszego kamer moda i nic DMG tez nie dziala wogole. Działa tylko auto atak ale nie pomnaza skilli a daggerem zabardzo sie nie da expic bez konia(ktorego nie zrobilem xD) oraz sciagajac spota na chmure :P mam nadzieje że znajdzie się jakiś bardzo mądry człek który postara sie oraz wytęży zwoje mózgowe i zrobi z dobrego serca jakiegoś DMG na PL

Edit:

BuaHAhaHahHAahAHhaAHhaAHAhAH

jak wszyscy płaczą.

Podejrzewam ze wszyscy którzy piszą w tym temacie posty w których jest napisane ze dmg nie działa to 10-15-letnie dzieci (tzw. nooby) które bez haków nie potrafią wbić 50 lv.

Wogóle jak czytam wasze posty to mało z fotela nie spadłem, tak się uśmiałem ogóle mowiąc macie lipe :)

A co do tego to sam masz pewnie z 13lat myslisz ze jestes koxem bo wbiles 30lvl potem yangi na allegro i placiles za exp -.- teraz moze i masz 65+(o ile masz) i myślisz sobie ale to ja jestem zaje*isty bo mam wysoki lvl a prawda jest taka że nie każdy siedzi 24/24 na kompie i nie siedzi na metku lamiac jak jakis idiota ale jak ty uważasz sie za krola wszech swiata i myslisz ze masz prawo do obelg itp. to masz ladnie naje*ane do glowy a tak jak juz pisalem to pewnie masz 13lat i kozak przez neta a dostal byś w ryj to do mamusi byś poleciał z płaczem sie poskarżyć

Opublikowano

No i czego tak płaczecie ? Kiedyś nie było EM2 i DMG , a jedynie sam multihack i się grało... A teraz tak się rozleniwiliście się , że za szczyt wysiłku włożonego w grę uważacie 2x klik PPM na ikonkę Metin2 <_<

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi też nie działa na ninji ani na woju ; (

PL

78-off

57-off

Gram na privach najczęściej pod nickiem-FiDi

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...