Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamer Mod - Triki?

StrangereQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż obiło mi się o uszy, że gdy mam naprzykład stalke+9 i chce z niej zrobić Hwang, to daje f5 i wpisuje stone lecz nic sie nie dzieje. Niby komenda na magiczne metale czy coś, ale naprawde nic sie nie dzieje. To po pierwsze. A po drugie, znacie jakieś sposoby na łatwe eq? Żebym mógł jak najszybciej sprawić sobie pro eq pod pvm a później pod pvp. Może jakieś sposoby na zarobek? Właśnie się dowiedziałem o bugowaniu pierścieniu expa, i działa co mnie cieszy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chyba że serwer nie ma udostępnionej możliwości tworzenia Hwangów

Albo jeszcze Nie Dałeś stalki na 1 miejsce w eq co się często zdarza a żeby ulepszać to trzeba wpisać refine 0 0

Kolejne pytanie Sposoby są nikłe mianowicie najlepiej zrób sobie dropka i oddawaj expa na gildie Powinneś dużo zarobić zależy od serwa ja np na boundmt2 zarobiłem 350kk w 5godizn :)

Nie zapomnij Stone to jest komenda do wkładania kd a nie do ulepszania itemków

Polecam Się na Przyszłość myślę że jakoś pomogłem w rozwiązaniu twoich problemów

nighfarmerpl.png
Opublikowano

Tak, testowałem też komende refine 0 0 ale na fmsie kupionym +0, wpisywalem komendy spalił nawet na +3, później na +7. Nie ufam tej komendzie, wole bodziem i mieć stal +8 niż spalić całkiem tą komendą...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ta komenda refine 0 0 to tak jakby przenośny kowal. ulepsza tak samo jak nasz kochany npc. ps; dodałem prefix.

Opublikowano

Chodzi Ci chyba o takie coś jak refine 0 90 albo odwrotnie.

Możesz wtedy zrobić stalke na epika gdy masz ją na sobie.

Przynajmniej tyle wyczytałem z tematu który kiedyś własnie o tym powstał.

Zapraszam do Dyskusji na temat CandyLongju tam możesz zadawać pytania i liczyć na szybką odpowiedź ;)

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...