Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracz Z Pl-A Ze Stala +9 Zalatwil Sobie Bana

Szymonziom99^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nawet jesli mial to widze ze sa tu ladne spoleczniaki ... Sami pewnie uzywaja jego, albo innych hackow ( skoro sa tu na forum ) a na innych kapuja.. nienawidze takich

refy RMCF

Opublikowano

@garwonzzz

Wątpię żeby 5 latek miał 90 lvl takie eq i potrafił grać w metka..

@Topic

Do supportu go i po sprawie.. ale to nasz rodak, cheater.. więc.. ;]

Poza tym, niezbyt widać dmg hacka...

Opublikowano

Ja dmg też nie widzę, poza tym co z tego, że na dmg by grał? Ty, ja i 99% tego forum jedzie na DMG więc o co Ci chodzi?

Jak go zgłosisz to dopisz jeszcze, że też używasz i, że jesteś głupi

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Najpierw zbanowal bym autora tematu jakbym byl supprtem i otrzymal zgloszenie... Sam jest na tym forum, pewnie nie po to zeby popisac i szuka tylko ofiar zeby dostali bany.. A ty to co ? swieta krowa?

refy RMCF

Opublikowano

@garwonzzz

Wątpię żeby 5 latek miał 90 lvl takie eq i potrafił grać w metka..

@Topic

Do supportu go i po sprawie.. ale to nasz rodak, cheater.. więc.. ;]

Poza tym, niezbyt widać dmg hacka...

Powiedziałem to w przenośni... to zn frajer :D

Na moje jest czysty.

;p

Opublikowano

weż przestań gdze tu widać dmg , zal ci ze koleś ma 90 level i wszystkie skile na p i pewnie pro eq

włożył pewnie w to dużo pracy a taki nobek powie ze dmg i myśli ze go zbanuje

Opublikowano

Ja tu nie widzę dmg ....

Koleś ma ładne eq, ładne skille i ogólnie dobrą postać! Stawiam, że ma +20 lat :)

A tak między nami to WTF ! chcesz kablować na naszego "rodaka" (może jechał na haxach do 90 lvl ;p )

Oj nie ładnie !

Jak dla mnie to on może jechać na czym chce i co mu się podoba, jego konto, jego sprawa :) I to lotto ;D

Nie podawaj go do supportu, chodzi o zasady :P cheater nie kabluje na cheatera :) ( jak dla mnie )

RMCF

Opublikowano

to nie jest dmg hack... dmg skila po prostu przesuwało sie z dołu do góry dając wrażenie jakby uderzył kilka razy poza tym każde dmg (co widać jak się daje pauzę w momencie uderzenia) ma tyle samo punktów a z doświadczenia wiem że tak nie jest bo z zasadzki walne raz a leci 1600 - 2000 itp wiec nie chrzań... do tego programy do nagrywania nie są perfekcyjne i swoje też dokładają ;] to tyle z mojej strony :) ps pamiętam go z twierdzy jak grałem tam rok temu :D

yyakuza.jpg

Opublikowano

Lol? Czy wy jesteście głupi? Nie dość że wy wszyscy używacie dmg hacka to chcecie go kapować? Z reszta gdzie tem dmg hack? Gadam z Dudusiem na skajpie często i on nigdy by dmghacka nie uzywał -.-

Ziom, ale i tak to wszystko to coś więcej niż muzyka

Nie jointy, piwka czy nabita fifka

To sposób bycia bez zdobycia złotych gór

I sprzedania się jak dziwka

1420744981.jpg

Miłość, pokój, wzajemny szacunek!

No i oczywiscie...

Yhyhyhy!

Opublikowano

Lol? Czy wy jesteście głupi? Nie dość że wy wszyscy używacie dmg hacka to chcecie go kapować? Z reszta gdzie tem dmg hack? Gadam z Dudusiem na skajpie często i on nigdy by dmghacka nie uzywał -.-

A kto z nas chce go kablować?

Wszyscy w 95% mówimy że tam nie ma DMG i nie kablujemy

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Po 1 tam nie ma dmghacka, pewnie sam uzywasz. Po 2 co za idiota by uzywal dmg na takiej postaci. Sam mam 67lvl z silnym na g7 i nie uzywam na nim zadnych hackow. A na forum siedze po to by pograc na privach ewentualnie patrze na bugi, tak jak np teraz jest poradnik na darmowe sm.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano
Nie ma żadnego DMG.

On ma dmg ale chyba 2 razy i nie zawsze widac ... jesli chcecie to ogladnijcie z 5 razy moze zobaczycie ... ma dmg ... A idź bo mnie to denerwuje.

Gdzie ty co tam widzisz?

Nawet wyraźnie widać ... daje wam ss ...

awdawddaw.png

awfwafawfwaffawf.png

77169193832044603396.png

Opublikowano

zobaczcie na ostatnie uderzenia z duchowego 11k x iles ma bana to widac obejrzyjcie jeszcze raz

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

zal... co za noob to wstawil tutaj?? on nie ma dmg ....

widziales zeby poszlo kilka razy z duchowego albo zeby nie odpychalo jak bil z konia??

ogarnij sie z takimi twierdzeniami ....

pozdro

sram na te + czy - , liczbe postow czy hooj wie co ;]

"This is Just 4 Fun"

ale jezeli masz mi dac tego + czy - to chcem wiedziec ze na niego zasluzylem

Opublikowano

Po prostu masz kompa 512 mb ram ddr1 1 ghz karte grafiki 64 mb i pewnie system windows 98 bo Ci nieźle musi klatkować jeżeli ty tam dmg widzisz. Ja widzę że napis z DMG się przesuwa dlatego widzisz go podwójnie. Następnym razem patrz ( chyba że oczu nie masz )...

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...