Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł Na Świetnego Priwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukujemy 6 GM'ów na serwer dedykowany.

Ponieważ serwer kosztuje 60zł, zbieramy po 10zł na zbiórkę( pierwsza wpłata na start serwera to 10 zł, w zamian otrzymujesz Gma na serwerze oraz składkę na gm po 1,22 zł miesięcznie !).

Po założeniu serwera, i otrzymaniu wpłaty od was, wpłacamy wszystkie pieniądze na serwer, następnie przez ten miesiąc, zrobimy dobry itemshop, z którego zarobimy duży zysk i domene .pl.

Znamy się na layoutach, logach i innych, więc serwer postoi długo oraz będzie jednym z najchętniej wybieranych serwerów w polsce. Więcej informacji niedługo, pozdrawiam, gg do kontaktu ze mną : 22923719

Opublikowano

hyh kolego to nie możliwe 60zł na dedyka nie ma takiego serwera chyba że ci brakuje 60 zł do dedyka ;p i wątpie czy ktoś ci pomoże jak nikt cie nie zna a tak po za tym 8 postów masz ;f

ZBIERAM ---

Opublikowano

No to jesteście w błędzie.

www.kimsufi.pl.

Serwer dedykowany C-250G Więcej informacji

Procesor IntelCeleron D/215/220 59.99PLN netto/m-c

Wybierz

Dysk twardy 250 GB IDE

Pamięć RAM 2 GB DDR 1 / DDR 2

Łącze 100 Mbps

Opublikowano

Ta wplacą ci a ty narazie no nie wiem nie ufał bym ci bynajmniej ja i wogole serwer za 60zl? to chyba z internetem 1mb -,- no zobaczymy co z tego bedzie

Specjalista
Opublikowano

Na takiej maszynie nawet nie ma co stawiac dedyka ,to jest nieoplacalne i lagi masakra? lepiej juz wiecej kasy nazbierac i dopiero szukac dobrego dedyka na ktorym mozna wprowadzac wszelkie zmiany ....

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Hahaha!

Już ja mam lepszego kompa niż ten 'dedyk' -,-

Spali ci się minutę po włączeniu serwera, bo wbije naraz pewnie ze 100 osób :>

A nawet jak przetrwa, to ukradną ci dysk twardy z naszymi danymi <_< (czego się dziwić za 60 zł)

W ogóle to wątpię, żeby na tym czymś ruszył chociażby metin ^ ^

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...