Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ominąć Hackshielda

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

obczaiłem jak zabezpieczyć się przed blokadą konta i wysyłaniem logów przez hack shielda:

1.Patchujemy i Torrentujemy metin2

2.wchodzimy na http://www.metin2mod.tk/ > metin2modPL>download

3.pobieramy tego kamera

4.instalujesz kamermoda tam gdzie jest metin2

5.wchodzisz do folderu z metin2

6.Folder: HSHIELD>[plik]ahnrpt

7.włącz ten plik

8.znajdź linijkę SupporterEMail=

9.SupporterEMail=tu wpisz swój Email np [email protected]

10.zapisz ten plik

11.usuń z folderu hshield 2 aplikacje .exe errorlog i jeszcze jedną hs costam

12.ciesz się z grania na kamerze bez obawy o banika ;] I CO NIEMOŻNA SIĘ POMYLIĆ ? ;]

PS to na serio działa jadę na em2 dmg kamerze i nic żadnych baników moi kumple tak samo też bana nie mają

pozdrawiam ;]

Dajesz mi -? napsiz za co ;]

DaJ -'sa ;D

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Ja na to geniuszu wcześniej wpadłem o.O

http://www.mpcforum.pl/topic/229608-pomysl-zeby-byly-logi-a-nie-wysylaly-sie/

Moje TuT'y

http://www.mpcforum.pl/topic/249997-downloadhot-1-skill-hit-killer-dmgx-7-by-glowa244/

http://www.mpcforum.pl/topic/269354-hotdownloadrun-hack-na-all-v10-by-glowa244/

Opublikowano

Up:Nie wciskaj kitu bo ja używałem dmg + kamera bez tego i ban nie poleciał na żadnym koncie.

Wszystko zależy od szczęścia a co do Top to był wcześniej taki sam temat.

League of Legends

Opublikowano

Tak naprawdę nie ma pewności czy ten sposób rzeczywiście działa (i inne też), bo żeby to sprawdzić, potrzeba niestety czasu. Na razie tylko GF pogroził palcem i dał niektórym tymczasowe bany. Teraz nasuwa się pytanie, czy warto dalej ryzykować? Masowe sprawdzanie logów i wynikające z tego banowanie na pewno nie będzie przeprowadzane codziennie, więc nie można być do końca pewnym, że nasze logi rzeczywiście nie trafiają do GF. O tym będzie można się przekonać dopiero przy kolejnej masówce przeprowadzonej przez GF, ale wówczas może być już dla nas za późno.

Poza tym żaden z plików w katalogu hshield nie łączy się bezpośrednio z internetem. Wystarczy monitorować ruch (np. dzięki ESET SS), by się o tym przekonać. Według mnie raporty HS wysyłane są dzięki usłudze klienta gry.

Opublikowano

jak wykasowalem to wyskakuje mi taka tabelka START_MONITORING_SERVICE_ERROR a pozniej INVALID_FILES

Dzieje się tak, bo mimo najnowszego KamerMod nie można całkowicie usuwać katalogu hshield.

Można usunąć oba pliki .exe znajdujące się w tym katalogu, gdyż one nie mają wpływu na działanie HS, który mimo ich braku dalej pracuje w tle. Aby się o tym przekonać wystarczy uruchomić grę plikiem Metin2Mod.exe (czyli tym z KamerMod) i wówczas spróbować usunąć katalog hshield - część plików zostanie usunięta, ale nie wszystkie. Druga rzecz świadcząca o tym, że HS działa to zmieniający się wpis w rejestrze systemowym w kluczu HKCU > Software > AhnLab > HShield, gdzie HS odnotowuje z jakiego katalogu uruchamiany jest klient oraz gdzie znajduje się katalog hshield. Można skasować ten wpis, a i tak po ponownym uruchomieniu gry plikiem z KamerMod wpis zostanie przywrócony.

Opublikowano

hmm coprawda tak logi wysylaja sie na bank ale nie na ich baze [jakby email] wiec jajo ci zrobią jeszce mod kamera ;] sweet ;] ps.weżcie mi tego - usuńcie w tym temacie ;]

@edit wypowiadać sie cały czas odwiedzających +20 osób wypowiadać sie i dawać +'sy ;D

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Thx śmiga przyda się ;)

Kradnę , Gwałcę , I Morduje

^^

Większość Debili Czytając To Trzymają Rękę Na Myszce Nie Zdejmuj Już Za Pózno :)

Daj - Jeśli Pomogłem :P

NIE JESTEM NOBEM!!!

1.Językiem nie możesz dotknąć każdego zęba...

2.Jesteś idiota,bo właśnie to sprawdziłeś/aś.

4.Jesteś ślepy/a...Nie zauważyłeś/aś pkt nr 3.

5.Teraz to sprawdzasz...

6.Teraz się śmiejesz bo jesteś idiota...

7.Zaraz wkleisz to na swój profil...

8.Uśmiechasz się,bo się cieszysz ,że następni będą tak głupi jak TY

Dołączona grafika

Jeśli uważasz ze Justin Bieber to Peda* , ge* , ciot* Daj mi - , jeśli odwrotnie to daj mi +

Opublikowano

licze na +'sy ;] @2xUP tak musi byc kamer ;] ale na obejsciu bat tez mozewsz grac ale niema tekiej pewności ;]

Wykasujcie mi te -'sy co neo dają ;] pisze wam matoły jedne jak dajecie - to piszcie za co jebane gnoje jak cos to wypierdalac z mpc jak sie nie podobam ;]

ESTAVIA.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...