Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 3<<<<<<<<<<<<<<<<<

dexter92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMKA wiem ze zly dzial ale nie widze z metin 3 :)

1. czy da rade jakos zrobic spolszczenie na niemieckiego globala metina 3

2.czy jest juz polski global metina 3 ?

3.czy sa tego metina jakies prywatne serwery ??

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Nie ma metina 3 i raczej nie bedzie chyba ze znowu chinole zrobią cos po paru harnasiach i opyla niemcą za 2 skrzynki browara ....

Opublikowano

Nie wyjdzie metin3 bo po co im to? jak oni ledwo co m2 ogarniają taka kase z tego trzepią to po co robić kolejną część moim zdaniem bez sensu i nie wierze w to żeby kiedy kolwiek to wyszło .

Opublikowano

Tak..

Metin 3, Metin 4, Metin 5, Nawet Metin 100 będzie..

Mówię wam, oni robią te serwery i gry dla kasy, to jeden wielki bajzel.

A do Topicu - Podobno za roczek mają się beta testy pojawiać.. Oczywiście Beta Metin 3.

Opublikowano

Szkoda mi pieprzenia kretynow ktorzy pisza '' metin 3 za rok ma wyjsc '' '' slyszalem to i to '' '' a ja slyszalem to '' . W dupie byliscie gowno widzieliscie. Po mordach takich tylko klepac bo poza wciskaniem kitu '' slyszalem '' nic innego nie potrafia. Moze i slyszales ale to co mowia idioci 15lvle z priv serwerow to mnie nie interesuje. Ciekawe od kiedy YMIR udziela informacje dla kretynow ktorzy tylko przypuszczaja ze takie cos kiedykolwiek wyjdzie.

Opublikowano

Racja, domena metin3.de została zarejestrowana dla gameforge.

Jak narazie przekierowuje na ich gł. str. ale z biegiem czasu (rok moze 2) bedzie juz ;)

A ja wiem z tajemniczych źródeł że, metin3 project rozpoczeli 2008 r. wiec grafika jeszcze jeszcze.

Powinna być pierwsza ALPHA.

a wykurwiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...