Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Daj Łyka!"

RootemP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie to samo ... Mam picie 0,5l , zleci się stado sępów i tylko "Daj łyka,daj łyka" . Jednemu dam drugiemu nie i wielkie pretensje że każdemu nie dałem .

Opublikowano

Jak mam w-f kupuje sobie żywca gazowaną i za 1 zł jakąś wodę im daje tą za 1 zł a sobie piję żywca przecież te 1 zł to nie majątek.A dzieciom z afryki nie będę żałował.

Opublikowano

nie chodzi mi o to że ciągle nie daje

ale jak dam sie napic to na drugi dzień mówią " nie bo mam mało"

dlatego teraz wg nie daje

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Normalka ;D Chociaż ja takiego problemu ,nie mam gdyż w szkole nie jem ani nie pije :D

A jak ktoś chce się napić, to daj i jak będzie pić to wylej mu to picie na ryj :D

#Edit:

Z jedzeniem gorzej, ale tutaj możemy zastosować sposób Lenarta ;D

Za wysoka.

Opublikowano

Taa , mam w klasie samych noobków i szkole ,

Mam w plecaku czasem w 2x Lays TV Paka i zawsze 1 klasa żeni a biorę 2 i już sie z innych klas zlatują :P

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano
mnie tak wychowali, że mam się dzielić, lul. Nigdy nie sapałem do kogoś o te sprawy ;o

Hehe jak widze slowo lul to normalnie placze :D Lul po Holendersu oznacza " chuj " :P

Ogolnie nie mialem problemu z daj lyka bo mam " pijacki przelyk " jak przechye to polowe i nikt nie zdazy sie zapytac :] a chrupki to jak wszedzie, chowac sie trzeba ;]

Opublikowano

Ja mowie nie i tyle jak mam chipsy czy co .. moga se myslec co chca;) nawet gdy wyzywaja- nic mnie to nie rusza;) luzik;d

Moje nicki na privach

Iroshi

LukaS

Wafel

Opublikowano

@up

takich ludzi należy zamknąć. Są niebezpieczni -.- jak można tak to załatwiać ? Ja nie reaguję na to (nikt mnie też zwykle nie obraża) pamiętaj, przemoc budzi przemoc

(właśnie uczę się historii to mi się tak skojarzyło, że byś już nie żył)

@topic

hmm... nie pij przy wszystkich przed salą lekcyjną - nie przebieralnią itd. powiedz, że nie dasz bo "sepsa" xD albo nie dasz, bo Ci się chce pić ew. "Ty mi nie dajesz/dałeś" tylko wiadomo trza znaleźć kogoś kto nie daje ...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Hmm... niektórzy są po prostu niedojrzali inni dojrzewają szybciej ;) Nie bój się dyskutować z kimś młodszym tylko dlatego, że ... jest młodszy ? xD

@topic

ewentualnie jest jeszcze jedno wyjście: przynoś czego nikt nie pije/ nie zje jakieś kromki z paprykarzem (sorry studenci :D) a do picia organiczne "G"

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up

Nie boję się dyskutować z kimś młodszym,lecz z kimś o odmiennych poglądach.Dlaczego? Dlatego,że wynika z tego najczęściej jakaś niepotrzebna kłótnia.

Opublikowano

Z piciem czy czipsami to jeszcze nic, u mnie nawet o kanapki proszą :D

Względem ciala

1. Łaknących nakarmić.

2. Pragnących napoić.

3. Nagich przyodziać.

4. Podróżnych w dom przyjąć.

5. Więźniów pocieszać.

6. Chorych nawiedzać.

7. Umarłych pogrzebać.

Jak ja mówię "daj łyka" to dają bo ja im daje(łyka rzecz jasna:D), więc no problemo :D

Opublikowano

I właśnie ja wole sobie pojeść na lekcji niż na przerwie :) Jeszcze ani razu nie przyłapali a robię to od 3 lat. A jak chcą pić to mówię to co up: "spierdalaj"

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

U mnie w szkole.

-Daj łyka

-Nie

-dlaczego ?

-Bo pic mi sie chce

-żyd

-No dobra masz, ale łyka

( po kilku sekundach wszyscy sie zlatują i wpili całą wodę)

A później

-Daj jednego- to ja

-nie

-dlaczego?

-bo nie

- ja ci dalem sie napic

- nara noobku. Siema Eniuuuuuu. Kopytko (U mnie klasa N30 i all piszą noobki, kopytko, ale urwał)

csscs.jpg

Szukam zajebistej gry fps ! PM

Opublikowano
a robię to od 3 lat.

Masturbacja powoduje problemy ze wzrokiem, zaprzestan "to" robic

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...