Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Daj Łyka!"

RootemP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy też was wkurza popularne

" Daj Łuka!!! " ??

np po W-Fie

napisze wam przykładowy dialog u mnie po w-f

- Mamut daj łuka!!

- nie

-dlaczego?

-bo nie i już ,jak swojego nie masz to kranówe pij

- No plz

-nie

-Ciota!

I właśnie o to mi chodzi komuś sie nie da to odrazu że ciota czy coś takiego

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

O ile dobrze pamietam to tak było w podstawówce a nie w Gimnazjum lub technikum ;) a tutaj przypadek z jakiej klasy? :D aa i jak chcesz coś smieszego napisać to w dziale bo jeśli to miało być smieszne to coś nie wyszło

http://www.mpcforum.pl/forum/177-dowcipy/

Pozdro

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Taaa w gimnazjum masz takich samych gnojów, którzy myślą że im wszystko wolno. Co gorsza sądzą, że już są dorośli. Tylko nieliczni są coś warci. W liceum jest już OK.

Spat on się chciał zapytać, czy u nas w szkołach też tak jest. Jak najbardziej pogaduszki :)

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

ja też nie prosze potrafie sobie skołować takie sprawy (zawsze nosze redbulla pod strojem na w-f :) i zawsze 1,5l arctika

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

a mnie sie nikt nie zapyta o napoj bo mam obkroscialy ryj , pachnie mi jak z szamba i pomnie nikt niehce ;DDmuwie wam wszystko dla mnie , a jak ide przez korytasz to dziewczyny uciekajom hihi

Opublikowano

@up: fajnie masz w swoim dziwnym ale fajnym chyba świecie.

A co do tematu to ja tam się dziele a jak nie chce to nie i tyle bo czasem chce mi się bardziej pić lub jeść

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ta... Standard. Nie dasz łyka to ciota jesteś. Nie no spoko... Szczególnie, że te osoby, które mówią "ciota jesteś", to nawet nic nie dadzą, a sami mogą poprosić rodziców żeby im jakieś śniadanie robili do szkoły, albo picie kupowali...

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

U mnie na studiach często słyszę "daj łyka,weź nalej kielicha,daj fajke" ale z racjii tego że jestem "biednym" studentem ( xD ) to faktycznie mnie to wkurwia :D

Opublikowano

Tak było, jest i będzie ;D

W gimnazjum to normalka, nie licząc oczywiście pożyczania kasy której się nie odda...

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

ja tak mam od podstawówki do technikum, ale pierdole ich system i sam wpierdalam...

tyle że u mnie jest

-Teeee... daj kanapkę...

-Teeeeeeeee.... Nie mam.

a za chwilę wyciągam

-I co, kurwa nie mam, taaaa???

-No, właśnie jem

no i kończy się rozmowa z debilem

Opublikowano

To juz jest tradycja bez względu na wiek .. xD nie wiem jak bys schowal i tak cie wyczaja i leca daj lyka xD

Opublikowano

@up fajny avatar :D widze ze nie tylko ja mam taki problem hehe xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...