Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobic Woj Body 65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Dzis dostalem od kolegi woja body 65 aura m3 berek M3 wirek M2 z militare.Eq magnet +6 boga +4 zelek +6 lwia tarcza +6 boty 1k pz najyjnik 5 na omdlenie .Jak moge zarobic na nim? ze by kupic lepzre eq . Daje + czy jak kto woli - :P pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ewentualnie jakis smsik albo allegro;] jeśli Cię stać to najlepsze wyjście, bo rozkręcenie tego eq będzie trudne,chociaż ja podobnie robiłem z 52 lvlem zacząłem ze słabym eq od kuzyna i powoli, powoli szło. Była fajna zabawa... dużo pracy przyjemność z gry i jak już uzbierałem trochę eq to... BAN. i nie wiem za co nawet, gralem czysto a maila utracilem nie moge sie dowiedziec. aaa ja w dt siedzialem i na ezotach ksiegi klatw dropilem ale kk to juz nie dla Ciebie, tak jak UP-y DT i metki na sohan polecam

:)

Opublikowano

Tak jak up pisali kup sobie z 100kk za 30zl i cos tam zrobisz eq i idziesz na metki na 65 czy tam 75 i kasa leci dobrze

500 post ;d

Opublikowano

Ja bym radził królową najlepszy zarobek bijesz ją z konia nie tracisz kasy na marmury, a szkaty chodzą na niektórych serwerach na PL nawet po 2,5kk wiec warto ;D

Opublikowano

Kupujesz 100kk na allegro, kupujesz lepsze eq, idziesz do v2, dropisz zelaki +5, wychodzisz po tygodniu z cala strona zelakow. Za kase ktora zostala ci z kupna kasy na allegro kupujesz ulepszacze. Robisz np 50 zelakow. Z nich uda ci sie zrobic u zwyklego kowala jakies 3-5 na +9. Selasz je i jest git :D

Za duża.

By pegas10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...