Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Momencie Wylaczenia Aolu Pokazuje Nam Polskie Ip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieee, nie złapią cię. Sam korzystam z AOLa. Wiadomo że jak program zmienił IP na jakieś inne, to jak się zakończy działanie tego programu to wróci twoje IP. AOL nie zmienia IP na zawsze. Poza tym (<--- nie wiem jak to się pisze) ci co mają neostradę to każde połączenie z internetem to dla nich inne IP. Mam nadzieję, że w miarę ci to wyjaśniłem.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

jeżeli się nie pomyliłeś w zdaniu wyżej, to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Na WYŁĄCZONYM aolu masz polskie IP bo aol jest WYŁĄCZONY. IP jest zmieniane tylko gdy AOL jest włączony i jesteś na nim zalogowany. Więc analogicznie jeżeli Aol jest wyłączony i nie jesteś na nim zalogowany to masz swoje, polskie, niezmienione IP.

Opublikowano

No racja ALE:

1. nikt nie szuka po IP bo nikomu się nie chce

2. owszem na wyłączonym kompie masz swoje IP ale to co zrobiłeś czego się boisz zrobiłeś na IP twoim czy zmienionym? jak sądzę na zmienionym więc nawet jakby szukali po IP (w co wątpię) to będą szukać tego amerykańca co miał amerykańskie IP, ty swoim polskim IP nic nie zrobiłeś

3. zawsze mogą sprawdzić skąd pochodzi twoje IP ale gówno (sorry za to) zrobią

4. nie zapominajmy do czego jest ten AOL. Aolem zmienia się adres IP. A po co się zmienia adres IP? A po to żeby doładować np SM albo coś takiego. ale NIE SWOIM IP

5. to mój ostatni post w tym temacie bo nie chcę spamować

@EDIT

Spoko też korzystam z Aola więc nie wciskam ci kitu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...