Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Systemowe Blokady Kont Za Użycie Niedozwolonego Oprogramowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zostały zablokowane moje konta nawet te na których nigdy nie użyłem bota a to co znalazłem na forum:

Systemowe blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania

Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.

Czy ktoś wie na jaki okres czasu zostały zbanowane i czy już teraz nie bedzie można niczego używać ? Botów dmghacków ?

Opublikowano

Witam

Zostały zablokowane moje konta nawet te na których nigdy nie użyłem bota a to co znalazłem na forum:

Systemowe blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania

Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.

Czy ktoś wie na jaki okres czasu zostały zbanowane i czy już teraz nie bedzie można niczego używać ? Botów dmghacków ?

zbanowali ci wszystkie konta bo banowali na maila albo na ip ;P

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

@up do chuja zrozumcie w metku nie banują na ip jak banują za hacki to banują wszystkie konta na tym samym e-mailu

@topic

Będzie można używać hacków i expbotów raczej te log serwera nie łapią chyba że masz ściąganie potworków

Po prostu miałeś pecha i cię złapało

Nie musisz dawać + ani 5* mam to w dup**

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie. Mi nic nie zbanowano.

BTW Oni nie banują po IP. Oni patrzą w logach na twoją historię handlu, np. przerzucasz kasę z postaci, która jechałeś na hackach na drugą postać główną. Wtedy banują.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

O kurde, tylko nie mówcie, że jak wyskakuje okienko z HS, że znalezione hacki(detected coś tam, coś tam :D) to jest to wysyłane na serwery metin2? Jak tak to leżymy...

Opublikowano

Co do tego:

HackShield wykrywa różne logi i em2 tym bardziej,

Poza tym używajcie kamer moda ;) Jego nie wykryją. Mi pięknie nic nie zbanowali

A i sprawdzasz na Emailu

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

@Joaquin

Potwierdzę to, też mam kamer moda i DMG Hacka w nim i też na razie bez bana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...