Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreditsy Nie Wiem Co Kupić

venturio5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli lubisz grac medem to owszem jest to dobre rozwiązanie . Lecz jesli lubisz grac Assultem to kup sobie Famasa Adrenaline i fleshe a 6 wymienny kup za dinary .

Opublikowano

MP7A1 amo zmienny slot m14 flasze :D i wtedy jest dopiero ostra zabawa medykiem czy tam enginerem exp bardzo dobrze leci gra sie swietnie to polecam ci wykupic;)

Opublikowano

@InfinityNight weź tą sygnaturkę skasuj bo sobie obciach robisz p2p skill, a co do tematu jak chcesz coś na 8sloth to mp7a1 i medic boxy :)

Obciach to sobie Ty możesz robic pisząc idiotyzmy panie Wielki Moderator chyba pan myśli ze wszystko panu wolno? ; ) Lecz niestety ie, swoje komentarze zachowaj dla siebie ;] . . Marzysz o takim skilu. ;].

Ogarnij i nie spamuj głupstwami . :)

Down: Oj jak chcesz to chodź na cantumirke zagramy 1 vs 1 :P albo zakhar, paragona , pokażę Ci jak się lata panie wielki skilowcu :P . Po 2 mam swoje dwa filmy na yt o lataniu w md, więc wiesz :D " nup " całkiem ciekawe słówko :P

@chcesz możemy zagrać coś razem za 30min p2p skilu :)

Wybacz, zakładam że włączysz sobie hacka i będziesz udawał wielkiego skilera z chamsem ; ) . .

@czysto będę grał za duży mam lvl i za dużo golda żeby czitować jak się boisz to trudno jak nie to pisz na gg 4049528

Opublikowano

Skil hah takiego skila to ma pierwszy lepszy nup:D co to jest zabic 3 z heli jak w 1miejscu stoją? ;o a tak btw jesli chcesz asaluta to wez famasa na 3 flasze 5 slot i m60 i ogien ^^

Opublikowano

lepiej mp7 gold i med boxy ja tak zrobilem i mam jeszcze K1

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...