Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orshabaal Ots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie kto by grał na otsie który bym hostował bez laggów. Szukam stałych graczy ots by był odpalony od rana do nocy i czasem restarty po pare minut.Oczywiście umiem robić dobre konkursy, nowe itemki,potwory czary,runy,skrypty. Najgorzej jest że mam radiówkę i trzeba niestety przez hamachi oczywiście gdy ots już wypali hamachi download podam i powiem jak włączyć się do sieci jest to bardzo proste a hamachi ściąga się z minute - 2 max na słabym internecie program waży przed instalacją 1 mb to wiecie bardzo mało. Oczywiście na otsie bd dużo atrakcji a teraz do wyboru bd mieli exp,skill, mape:

Proponuje:

[8.10] rl map (all questy) i miasta facc i pacc z 8.10 - troche przerobiona

[8.10] evolution mocno przerobione przez Orshabaal OTS

Z xampp musiał by ktoś mi pomóc jeśli chodzi o te hamachi bo bez tego nie pójdzie a portów nie mogę na swoim routerze odblokować jestem dobry w informatyce więc raczej nikt nie pomoże. Ale nowsze klienty takie jak 8.54-8.6 można zrobić ale oczywiście z czyjąś pomocą.

Dodatkowe info jak już by stanął OTS:

-Miły administrator

-Za pomoc w all tutor,senior tutor, za wielką pomoc GM oczywiście

-Będę bardzo długo na otsie zwłaszcza w sobote i niedziele ots bd od rana do nocy z restartem o 22 żeby nie było laggów

- Jeśli chodzi o neta to 8 mb/s 7:00-23:00, 23:00 - 7:00 16 mb/s jakoś tak godziny nie są z końcówkami ale oczywiście nie będzie laggów, buggów jeśli byłby jakiś crack to i tak długo gram i głośniki głośne mam zaraz bym zresetował kompa i na nowo odpalił otsa bez laggów

-Bardzo dużo konkursów będzie napewno

-GOD online bardzo długo

-Ots także online bardzo długo

Proponuje te rl mape najbardziej moge ją ogarnąć i jest ciekawa do gry

Prosze pisać w postach kto by grał jak będzie ponad 10 osób to stawiam otsa ;] oczywiście w all pomogę

sms shopów nie będzie ale porobie orsh itemki itd... jeśli chodzi o exp też wymyśle ale będzie dostosowany do mapy i dla graczy więc pisząc że chcecie pograć piszcie propozycje.

Gdy będzie więcej niż 10 propozycji to napiszę nowy temat już z screenami i info, ip i dam hamachi które ja mam (najprostrze w obsłudze)

Pozdro -;)

Hamachi się łatwiej obsługuje niż ventrilo albo teamspeak o wiele łatwiej!