Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Problem Ze Startem.

InfinityNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To że piszę tutaj, to już totalna ostateczność . Ale piszę może jakiś mądry osobnik mi coś poradzi. Mój problem tkwi w tym że gdy włączam grę, ok wszystko ładnie. Włącza się ekran , Pasek się ładuje. Nagle staje pod koniec.. no i co ? dojdzie do konca.. zrobi się " czarny ekran " i niestety do gry nie wejdzie. Przeinstalowałem Warrock z partycji E na D. Pomogło, lecz tylko chwilowo, po pierwszym uruchomieniu chodził, po drugim już niestety nie, Więc metodą prób i błędów zrobilem to kolejny raz, tym razem partycja C . Pomogło, lecz przy 2 uruchomieniu to samo, Morał, 3 partycje - 3 warrocki żaden nie działa . Nie licze na pomoc " Zainstaluj neta framweroka , przeinstaluj warrock " , Gdyby problem był tak banalny zrobiłbym to sam . Więc dziekuje , Licze na poważną pomcą. I jeszcze jedno ważne pytanie, czy ktoś tak ma ? czy jestem niestety jedynym pechowcem ? . Mam golda, mam kupe broni, wszystko się marnuje . szkoda . TYLĘ! czekam na odp .

Dodam że posiadam windows xp 32 bit na partycji C, na partycji D mam windows 7 ultimatum 64 bit.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...