Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Nodc Sro_client 1.131 [13.11.07] Z Innej Stronki*

QoteK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co ja sobie dupe zawracam żebyście sobie bota ściągnęli a wy tutaj mowicie jeszcze o kopiowaniu. Macie jak wół w temacie z innej stronki, a to że ta strona mpc ma takie a nie inne zabezpieczenia co do GP to sorry bardzo. Mam to gleboko w dupie. Jak cos ci nie pasi daj mi warna. Sram na to. Link jest z GM chyba kazdy zna skrot.

nie bede robil scanow sami sobie robcie mi dziala. A co do ciebie @moczymorda to twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia. Koorwa to mozesz do swoich starych jezdzic a jak cos ci nie pasi to se koorwa recznie zasowaj. Co za patologia. Normalnie zal.pl I tak mogę sie po tym co powiedziałem spodziewac baniaka, ale jedno wam powiem: Administratorzy tego forum też kombinują aby dla nich było jak najlepiej, znam jednego bo to moj kolega i sam wrzuca keyloggery do plików, więc nie walcie głupot że tak ciężko pracujecie.

Moją Wizytę Na Gadu Sponsoruje Lepper
Opublikowano

Tak dla twojej wiadomości jestem administratorem forum z którego pobrałeś ten temat i dla mnie jesteś żałosnym xero`boyem i tyle.

Administratorzy tego forum też kombinują aby dla nich było jak najlepiej, znam jednego bo to moj kolega i sam wrzuca keyloggery do plików, więc nie walcie głupot że tak ciężko pracujecie.

Aha czyli Admini tego forum wrzucają keyloggery do plików i to jest ciężka praca.

Koorwa to mozesz do swoich starych jezdzic a jak cos ci nie pasi to se koorwa recznie zasowaj. Co za patologia. Normalnie zal.pl

Nie rozumiem tego fragmentu. Możesz to rozwinąć?

jestem-boski.gif

Die Die Die

Opublikowano

Juz zapomniales jak mnie nawyklinales?? Do prawdy? Naprawde masz slaba pamiec. A administratorzy tego forum na 100% wrzucaja keyloggery do plikow. Napewno nie wszyscy ale 1 takiego znam bo to moj ziomek lol ^^ Brzmi to glupio ale tak to juz jest.

Moją Wizytę Na Gadu Sponsoruje Lepper
  • Dodaj nową pozycję...