Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga!

PRO4x4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pisze skarge, Lyons dostal bana za to ze mial bana??

Yyy, wgl mnie to po***.

Prosze oto link

http://www.mpcforum.pl/topic/226733-lyons/

Opublikowano

Za 100% ostrzeżeń są rozdawane darmowe permy.Pewnie jakiś moderator się pomylił i zapomniał mu perma dać

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Miał bana o to długo.

Z tego co wiem to tez mial miec zdjete 10% za tuta i za pierwsze 100% bylo na miesiac.

Gdzies na forum jest napisane ze po banie trzeba sie odwolac do zdjecia 100% :D

Opublikowano

Dokładnie. I tutaj widać pracę naszych moderatorów. Lyons to mój kolega, miał 100 % i ban na miesiąc, potem któryś z moderatorów miał mu zdjąć %, był to mianowicie Joaquin Phoenix. Niestety nie zdjął. Trochę czasu potem ten sam moderator dał mu bana za napisanie 1 posta, i to nie spamu ! Co się na tym forum wgl. wyprawia ? Phoenix, jeśli to czytasz, to wiedz że za 100% się dostaje pierw bana na miesiąc, a potem perma.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

wiedz że za 100% się dostaje pierw bana na miesiąc, a potem perma.

Od kiedy mistrzu?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@UP:

Jak nie wyrabia?

Powinien napisac na pw a nie 100%? :O prem.

Po 1:

W systemie php jakie posiada forum nie dopuszcza tego zeby gosc 100% nie mial bana.

Po 2:

Jest bugg bo powinno sie to kasowac automatycznie do 0.

@ Edit:

Teraz pewnie dostaniemy po premie i posty zostana skasowane zeby nie bylo buntu??

<hahaha>

Opublikowano

@UP:

Jak nie wyrabia?

Powinien napisac na pw a nie 100%? :O prem.

Po 1:

W systemie php jakie posiada forum nie dopuszcza tego zeby gosc 100% nie mial bana.

Po 2:

Jest bugg bo powinno sie to kasowac automatycznie do 0.

@ Edit:

Teraz pewnie dostaniemy po premie i posty zostana skasowane zeby nie bylo buntu??

<hahaha>

Gówno wiesz, a się wypowiadasz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Joaquin dobrze zrobił. Skoro ziomek miał 100 % automatycznie powinien dostac bana, bez możliwości napisania tuta. Wg mnie temat jest chory, Joaquin ma racje.

@nienadaje się na modka? Ogarniaj dział M2 i własne forum. Wtedy pogadamy. Nie chce mu lizac dupy, tylko szanuje gościa za to co robi. Sam miałem własne forum,lecz upadło. <_<

Opublikowano

Mateq, ja nie wiem w jakim ty świece żyjesz. Za 100% jest pierw ban na miesiąc, potem perm. Po 100% moderatorzy zastanawiają się czy zdjąć 100% czy tylko 10%. Napisał mi to sam D&G

Co do UP, to tez lubię Phoenixa, ale uważam że źle postąpił.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Mateq, ja nie wiem w jakim ty świece żyjesz. Za 100% jest pierw ban na miesiąc, potem perm. Po 100% moderatorzy zastanawiają się czy zdjąć 100% czy tylko 10%. Napisał mi to sam D&G

Co do UP, to tez lubię Phoenixa, ale uważam że źle postąpił.

Ominęło mnie coś? Jakieś nowe zasady sobie w metinie tworzycie?

Km5iG.png

Opublikowano

No tak. Przecież lepiej wiesz niż moderator, który jest informowany o tym, co ma robić jak jest 100% itd.

Opublikowano

randą, nie rozumiesz że on dopiero został odbanowany i nie zdążyli mu zdjąć procentów -,-

Wiesz co to takiego ban PERMANENTNY? Słowo perm nabiera nowego znaczenia!

@down

Idź fapuj.

Km5iG.png

Opublikowano

Kurwa ja z wami nie mogę. On dostał bana na 1 miesiąc za 100% ! 1 miesiąc ! I nie zdążyli mu tych procentów zdjąć po odbanowaniu...

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Kurwa ja z wami nie mogę. On dostał bana na 1 miesiąc za 100% ! 1 miesiąc ! I nie zdążyli mu tych procentów zdjąć po odbanowaniu...

Za 100% dostaje się perma, więc kryj ryj, k?

Km5iG.png

Opublikowano

Dobra, inaczej. Wyobraź sobie, że masz 90%. Dostajesz warna za spam i od razu bana na ten 1 miesiąc powiedzmy. Potem poprawka na perma bo tak powinno być. Gówno nas interesuje czy coś zrobiłeś czy nie.

Opublikowano

o.O doprawdy?

mam go przeprosić za 100% i zmniejszyć do 0%?

Przepraszam bardzo ale o co biega?

Gdzie ci coś takiego pisze na forum?

100% to 100% i za to jest perm i nie wiem co wy tworzycie.

Jak miał się zgłosić bóg wie do kogo to niech się zglasza a nie spami o tym w dziale Hacki w metinie.

Poza tym takie sprawy na PW.

Dziękuje Dobranoc.

Wykazujecie swoją głupote

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Moim zdaniem jak ktos miał 100% to znaczy że nie nadaje się na forum,nie stosuje się do regulaminu co ostatecznie daje mu pozycje "wypierdalaj w chuj!" 100% samo się nie zrobiło -,-

Opublikowano

@up

hehe to żeś pojechał dobre i popieram

Ja lubie Jaquina i nie wiem co wy do niego macie ale dajcie mu spokój bo robi swoje tak jak trzeba

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHAHAH

Uzbieram 100% i mi je zdejmą.

O kurwa! Ide poszerzyć kolekcje.

Myśl co piszesz.

Po 100% jest PERMAMENTNY BAN, gówno nas interesuje że dostał na miesiąc widocznie pomyłka.

Poprawiono na perma i gotowe, temat do zamknięcia.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Zaszło kilka pomyłek i Lyons został odbanowany dzięki naszemu kochanemu Lordowi Makinowi :) Temat do zamknięcia. I jak Phoenix znowu go zbanuje to ja nie wiem -,-

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...